Toen ik deze prachtige kleding van Noppies ontving was ik nog hoog zwanger. De trui paste dan nog net. Niet kort erna beviel ik van mijn dochtertje Jasmin. Niks zo lekker om na een bevalling heerlijke zachte kleding aan te kunnen. Ik heb de eerste twee weken overleefd in comfort. Dat heb je ook wel nodig na zo’n pittige klus.Gelukkig is de kleding van Noppies niet uitsluitend positiekleding, na de bevalling heb ik dan ook heel veel plezier gehad van deze zachte trui en broek. Stiekem draag ik ze beide nog ’s avonds wanneer ik op de bank plof of op een luie zondag. Ik heb mijn lieftallige verloofde gevraagd wat foto’s te maken van dit setje, gesitueerd op zo’n luie zondag.
De zachte stof voelt fijn aan en desondanks je de broek kan strak trekken via de touwtjes, voelt hij zo niet aan. Wel zo prettig wanneer je zwanger bent of net bevallen, strakke broeken zijn dan niet je van het.De trui en broek hebben beide een zacht beige kleur, maar als je wat meer naar de details kijkt zie je ook roze en grijs terugkomen in de stof. Misschien is het voor comfort kleding niet heel erg belangrijk wat voor kleur het heeft, maar mocht je even snel de deur uit willen voor een boodschapje dan loop je in ieder geval niet voor schut. Ik vind het erg mooi.
Door dat de kleding een beetje baggy zit is het mogelijk om in elke fase van de zwangerschap dit setje te dragen en heerlijk in te chillen. Samen met Jasmin in dit geval, zelfs een beetje matchend ;).

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like