WISHLIST – VROLIJKE REGENLAARZEN

Het mag buiten wel warmer worden, ik ben al tijden op zoek naar een specifiek type schoeisel voor Elena en zal niet stoppen tot ik een paar gescoord heb: Regenlaarzen! De trend waarin volwassen vrouwen met felgekleurde regenlaarzen rondlopen zie ik persoonlijk niet zo zitten, vooraal niet als het hele drukke laarzen zijn met print en verschillende kleuren, maar bij kleine meisjes vind ik het o zo schattig en probeer dus een leuke paar of twee voor mijn dochtertje te vinden.
9a979311be94b42e3a442948e22a118f

Regenlaarzen zijn natuurlijk handig voor als het regent en als ze in modder rond gaat rennen, maar zijn ook handig voor wandelingen in het bos en spelen in de speeltuin, zodat haar schoenen niet vol zand raken. Bovendien kan het in het voorjaar ook flink regenen, en dan pak ik het liefst schoenen dat waterdicht zijn en een outfit helemaal compleet maken.

 

En ik zou mezelf niet zijn als ik internet niet zou afspeuren op zoek naar een leuke paar regenlaarzen en vandaag laat ik je een aantal zien waar ik mijn dochtertje wel in kan voorstellen.
rainboots.jpgAlsof dit niet schattig genoeg was ontdekte ik dat er ook sets regenlaarsjes, jasjes en paraplu’s te koop zijn via eBay en Amerikaanse webshops, al zijn de verzendkosten dan niet niks. rainoutfits.jpg

Outfitinspiratie!

regenlaarzen.jpgregenlaarzen2.jpgregenlaarzen3.jpg

Lokaal gezocht kwam ik deze leukerds voor een zachte prijsje tegen bij Otto, helaas zijn de maten net te groot, ik moet voor de kleine namelijk maat 25 hebben, dus moet ik nog verder zoeken. Zo jammer, want ik vind deze echt leuk en bij haar garderobe passen!
11014012 Wellicht kan ik zelf leuke laarsjes maken? Door simpele regenlaarzen te kopen en ze zelf tot iets leuks om te toveren? Op internet kwam ik een DIY project tegen dat me erg leuk lijkt, maar ik vrees dat ik tegen de tijd dat ik laarzen, primer, verf en lak gekocht heb veel geld kwijt ben en achteraf een spoor van glitter mag opruimen overal waar Elena heeft gelopen. Hm, wat denken jullie?

diy glitter rainboots kid how to 2Ik ga nog even verder zoeken in winkels en online, want ik moet en zal rubberen laarzen voor Elena scoren, waarna ik ook leuke outfit posts kan maken, bijvoorbeeld op het strand als we naar oma gaan. Wat vinden jullie van kleine regenlaarsjes, cuteness of niet zo boeiend? 🙂

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Heb je dit al gelezen?

Recente berichten