Het is weer woensdag, en jullie weten wat dat betekent – het is tijd voor een leuke winactie. Vandaag mag ik iemand blij maken met een chique wipstoel van Kees, ter waarde van 64,95. Deze heerlijk zachte wipstoel is voorzien van een comfortabele inlay en stoelverkleiner, zodat je baby vanaf dag één lekker kan wiegen. Ook kan de wipstoel vastgezet worden zodat hij stilstaat. Verder is hij voorzien van een 3-puntsgordel en een veiligheidssluiting, en kan hij in een zit of lig positie geplaatst worden, en kun je zelfs het voetsteun verstellen. De wipstoel is dus meteen te gebruiken en kan het je later makkelijk maken om je baby zijn eerste hapjes te leren eten, zodat jij in ieder geval je handen vrij hebt. Geweldig toch?
Bovendien is het een bijzonder moderne wipstoel, dat in elk interieur past, makkelijk in te klappen is zodat hij nauwelijks ruimte in beslag neemt wanneer je hem niet gebruikt, en is het metalen frame zo stevig dat hij jarenlang mee kan gaan.
De Kees Chillen BabySitter is beschikbaar gesteld door www.wipstoeltjesshop.nl, www.traphekjesstore.nl, en www.babygymshop.nl dus mocht je niet winnen, neem dan zeker even een kijkje in deze fijne webshops, waar je veel geweldige babyproducten terug kunt vinden.

 

Hoe doe je mee?

Makkelijk! Laat hieronder een reactie achter voor wie je meedoet – je kunt zelf zwanger zijn of net een baby hebben gehad, maar meedoen voor een familielid of vriendin in natuurlijk ook prima.

 

Ook mag je zo vaak meedoen als je wilt, en net als altijd is spammen aan te raden: Volg me op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Youtube; like, comment en share, zodat je sneller opvalt!

 

Fijne Woensdag Weggeefdag allemaal!
xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like