Vinden jullie vTech ook geweldig speelgoed hebben? Wij hebben in huis al de verschillende vrolijke vriendjes en de kinderen zijn er dol op, maar ook ik ben erg erg tevreden over omdat het speelgoed is dat lang meegaat, tegen een stootje kan en echt wel van goede kwaliteit is. Dus, wat gebeurt er als ik speelgoed ontdek waar zowel de kinderen als mama blij van worden? Juist ja, dan organiseer ik een te gekke winactie. Vandaag geven we weg: vTech Vrolijke Vriendjes Sanne’s Smulparadijs! 

Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart,- en lollyfabriekje van Sanne en haar Puppy Lolly. Never een dull moment, met zoveel lichtjes, liedjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje. 
Heb jij een kleintje met ontwikkelende motoriek en zie je ze hier al helemaal mee spelen? Doe dan vooral mee:

– Like @TrendyMommyNL op Facebook en like daar dit bericht
– Laat er een leuke reactie achter, tag een vriendin, deel het bericht – laat van je horen!
– Volg @TrendyMommynl op Instagram en volg @TrendyMommynl op YouTube – allemaal gratis, maar met meer volgers kan ik vaker dit soort acties regelen 😉

Tot slot nog dit – ik doe mijn best om snel een winnaar uit te kiezen en deze krijgt persoonlijk bericht, om zo snel acties af te ronden. Er wordt over de winacties niet gecorrespondeerd, ik kan dit soort berichtjes niet blijven beantwoorden en focus me liever op meer leuke acties opzetten. Dank voor je begrip en leuk dat je meedoet!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like