Ok, slijm is in, dat weten we. Maar goo, dat niet echt een Nederlandse vertaling heeft is net wat dikker en kleveriger, maar daarmee ook leuker mee te spelen, vind ik. Het is ook makkelijker op te ruimen omdat wat vaster is en het is hier in huis al weken een dikke hit. De meisjes spelen er zo graag mee dat ik niet anders kan dan ook de geweldige Glam Goo in een winactie zetten. Omdat ik weet voor hoeveel speelplezier het zorgt.
Wat Glam Goo over zichzelf te vertellen heeft:

Maak slijm fashionable! met Glam Goo! Knutsel met slijm en versier het, en berg het vervolgens op in je coole modeaccessoires! Maak en draag prachtig slijm met Glam Goo!

Begin met fluweelslijm (gemaakt met liefde), meng het met je favoriete slijmdecoraties (wat dacht je van Unicorn Tears of Cloud Crunch?) en je slijm is klaar. Speel ermee om helemaal zen te worden of neem je slijm mee in je outfit! Vul je accessoires met het perfecte slijm om elke dag bij je outfit te passen. Pas je armband met strik en sleutelhanger met konijntje aan met je favoriete slijm!
Het MEGA Pakket bevat drie grote containers Glam Goo, twee doorzichtig en één fluffy slime. Verder vind je in het pakket een makeup borstel, glowstick ketting, twee roze ringen en een hart ketting. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om jouw slijm helemaal te personaliseren met zeven verschillende glitter decoraties, drie kleuren en twee geuren! Mix je slijm met de bijgeleverde lepel en draag je eigen gemaakte slijm!

Het is dus superleuk om mee te spelen, je hebt genoeg goo om heel veel leuke creaties mee te maken én het is niet zo’n kliederboel als slijmerige slijm – geloof me, dit wil je hebben, dus doe mee:

– Like @TrendyMommyNL op Facebook en like daar dit bericht
– Laat er een leuke reactie achter, tag een vriendin, deel het bericht – laat van je horen!
– Volg @TrendyMommynl op Instagram en volg @TrendyMommynl op YouTube – allemaal gratis, maar met meer volgers kan ik vaker dit soort acties regelen 😉

Tot slot nog dit – ik doe mijn best om snel een winnaar uit te kiezen en deze krijgt persoonlijk bericht, om zo snel acties af te ronden. Er wordt over de winacties niet gecorrespondeerd, ik kan dit soort berichtjes niet blijven beantwoorden en focus me liever op meer leuke acties opzetten. Dank voor je begrip en leuk dat je meedoet!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like