Al eerder schreef ik een blog over Pampers, een blog waarin het ging over de samenwerking van Pampers met Unicef, onder de hashtag #PampersUNICEFWens, waar groots gehoor aan is gegeven op social media. Helemaal te gek! Dit keer gaat het meer over de Pampers luier zelf, omdat wij  er hier in huis goed (en vooral veel..) gebruik van maken. En nog leuker: meld je aan voor het testpanel en test de Pampers Premium Protection Active Fit zelf! Met een tweeling, en dus minstens een tiental luiers op een dag, vind ik het dragen van goede, comfortabele luiers echt een must. En om mijn enorme berg was enigszins te beperken, koop ik graag luiers die dan ook kwalitatief goed zijn. Pampers Active Fit zitten bij mijn -inmiddels lopende- kindjes het beste. Zeker gezien zij niet alleen gedurende de dag, maar ook ’s nachts echte party animals zijn (ten koste van pappa en mamma; die daar minder behoefte meer aan hebben). Als ik ergens niet blij van word, is dat namelijk als ik zie dat de luiertjes bij mijn duo niet fijn aansluiten, of gaan hangen. Ik wil dat ze zich vrijuit kunnen bewegen en geen ‘last’ ervaren van een zware of onprettige luier, daarnaast wil ik vooral niet dat ze doorlekken. Naast dat de luier zacht moet aanvoelen, vind ik een goede pasvorm dus van enorm belang (met de ongelukjes en dus de berg was in mijn achterhoofd houdende).In de nieuwe Pampers Active Fit is deze pasvorm nog beter aangepast naar het lijfje van je kleintje. Dit komt door de unieke 3-way fit, waardoor de luier goed aansluit rondom het buikje, de beentjes en de billetjes van je kleintje. Daarnaast zorgen de absorberende kanalen ervoor dat het vocht gelijkmatig over de luier verdeeld wordt. De micro parels absorberen het vocht bovendien nog beter dan voorheen, zodat de luier langer droog blijft. De hangluiertjes zijn hiermee verdelen tijd! Vergeet dus dat gekke cowboyloopje door te natte of vervelend zittende luiertjes; nog even en de twins huppelen de huiskamer door…
Meer weten over de nieuwe Pampers Active Fit? In deze video zie je wat deze Pampers nu zo uniek maakt.

Ben je inmiddels benieuwd geworden naar deze nieuwe Pampers en wil je ze uitproberen? Je kunt je nu aanmelden voor een testpanel! Zo kunnen wij moeders de ervaringen en ideeën over deze luiers delen, en heb je een goed beeld van de kracht van deze luiers. Want ervaringen geven zoveel meer informatie dan een mening!

HOE MELD IK ME AAN VOOR DE TESTPANEL?

Laat wat van je horen!

Volg TrendyMommy op Instagram en Facebook waar ik een oproep voor testmama’s plaats, en reageer hieronder met een geldig e-mail adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Laat ook meteen weten welke maat luiers je kleine draagt.

Er worden zes mama’s worden uitgekozen om de nieuwe Pampers Active Fit uit te proberen. Zij kunnen mijn mailtje beantwoorden met wat ze van de luiers vonden, voor en na delen, wat zou je aanpassen en wat vind je er geweldig aan?

Deze blog is in samenwerking met Pampers geschreven, meedoen kan tot 15 mei waarna je voor 20 mei hoort of jij onze favoriete luiers mag testen! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
De leukste babyshower activiteiten
Verder lezen

De leukste babyshower activiteiten

Inhoudsopgave Hide High teaLuiers ruikenRompertjes of slabbetjes versierenBabyfoto’s radenInvulkaarten invullenQuizBabyvoeding radenMaak een photobooth30 SecondsCadeauspelMisschien vind je deze artikelen…