Je kunt er als mamablogger eigenlijk niet eromheen – de vraag welke luiers wij kopen, aanraden en waarom. Zelf heb die vraag een tijdje in het midden gelaten, maar vandaag verbreek ik de stilte en vertel graag wat meer over mijn luiers naar keuze – De Pampers Active Fit!

Waarom Pampers Active Fit?

Eigenlijk begon het direct na Elena’s geboorte, toen we in het ziekenhuis de Pampers NewBorn luiers meekregen. Wij hielden deze luiers thuis ook aan, met name omdat we ze erg fijn vonden werken, en toen Elena wat ouder was werd het tijd om voor een andere type luiers te gaan. Zij was een zeer actieve en nieuwsgierige baby, die het liefst in een luier door ons huis kroop en alle hoekjes en kiertjes wilde ontdekken. We hadden dus luiers nodig die haar gekruip en gerol aankonden en kozen juist daarom voor de Pampers Active Fit.
Deze zachte luiers beloven zo zacht als katoen aan te voelen, maar zijn extra luchtdoorlatend zodat gevoelige billen op alle tijden fris en schoon aanvoelen en de kans op uitslag erg klein is. De Pampers Active Fit luiers blijven niet alleen 12 uur droog, zodat zij lekker kan doorslapen, maar zijn door de 3-way sluiting ook erg comfortabel rondom haar buikje, beentjes en billetjes, wat ook nogal belangrijk is bij een baby dat net zo bewegelijk is als Elena.

Eerlijk is eerlijk, we hebben ook andere luiers geprobeerd, maar niets beviel zo goed als de Pampers Active Fit. Daarom hebben we contact opgenomen met Pampers en hebben er voor gezorgd dat we één maanbox aan luiers via TrendyMommy.nl gaan verloten, zodat een andere mama ook kennis met onze favoriete luiers kan maken.

Wil jij kans maken op deze flinke maandbox Pampers Active Fit luiers, bestaande uit ruim 200 luiers? Doe dan mee met onze #PampersExperience! Volg TrendyMommy op onze social media kanalen en laat van je horen – Like op Facebook, Twitter en Instagram, repost de foto of upload een eigen foto en tag #TrendyMommy en #PampersExperience. Wees creatief, val op en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten om ons te laten weten welke maat luiers je graag zou winnen! 

 

 

Pampers Active Fit maandboxen zijn online te verkrijgen bij onder andere Wehkamp.nl en Bol.com voor €57.49

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like