Je hebt me in het verleden regelmatig over biologische babyvoeding zien schrijven. Ook vertelde ik waarom ik hapjes van biologische groente en fruit maak, wat het verschil tussen biologisch en standaard zuigelingen voeding is en voor welke merken ik kies. Geheel toevallig ontdekte ik dat er sinds kort een nieuwe biologische babyvoeding webshop is en daar ben ik ontzettend blij mee, want ik ga over een maand in een nog kleinere stadje wonen en zal daar geen bio supermarkt hebben. Hoe tof is het dat ik dan gewoon vanuit huis alle boodschappen voor zowel de baby als peuter kan bestellen?!

Echt, ik ben hier oprecht enthousiast over, want als ik straks ben bevallen hoef ik niet terug Tilburg in om boodschappen te doen, kan ik grotere voorraadjes bestellen, en wordt alles netjes aan deur geleverd. Ideaal! Wat wonen we toch in een fijne tijd moeders!

Ok, terug naar de webshop. BioBebo.nl werd onlangs door Barbara den Hollander, zelf moeder van twee jonge kinderen gelanceerd, omdat ze alle fijne, biologische baby boodschapjes op één plek wilde verzamelen, om zo ook andere jonge ouders in hun zoektocht naar gezonde babyvoeding te ondersteunen. Wat mij betreft een geweldig concept, want in Nederland lopen we opvallend achter op landen zoals Duitsland, Groot-Brittanië en Noorwegen, waar kinderen tot zo’n 90% biologische babyvoeding krijgen. In Nederland is dit slechts 5%! Groot verschil, waar moeders zoals Barbara verandering in brengen.Daarom biedt BioBebo.nl zuigelingenvoeding, groente en fruithapjes, granen, papjes, muesli, snacks en toetjes, allemaal van merken die het belang van de gezondheid van kinderen vooropstellen. Merken die bekend staan om hun eerlijke, biologische (grond)stoffen en ingrediënten, geen gebruik maken van conserveermiddelen, pesticiden of nare chemische processen bij het produceren van babyvoedsel, om zo onze allerkleinsten de beste mogelijke basis wat betreft voeding te kunnen bieden.

Barbara is er duidelijk in – ze is een voorstander van borstvoeding en zelf voedzaam voor de kleintjes koken, maar op momenten dat het simpelweg niet haalbaar is en de supermarkt opvallen weinig biologisch aanbod voor baby’s biedt – kun je via de laptop, tablet of smartphone een bestelling bij haar webshop plaatsen om je kind van lekkere, voedzame, en natuurlijke voeding te voorzien.

Voor mij, een liefhebber van biologische zuigelingenvoeding zoals die van Neolac en Kabrita ideaal! In september zijn wij verhuisd, in oktober ben ik uitgerekend, afhankelijk van hoe het met het geven van borstvoeding loopt plaats ik in eerste instantie een kleine bestelling, om een blik zuigelingenvoeding bij de hand te hebben om indien nodig de baby bij te kunnen voeden, daarna zie ik mijzelf maandelijks een baby bestelling plaatsen.Ook leuk, als je bij BioBebo.nl voor meer dan 60 euro bestelt is de verzending gratis, bestel je voor 22:00 heb je het de volgende dag al in huis, er zijn regelmatig winacties, en je spaart voor elke bestelling bebo punten.

Wist je trouwens dat ik mijn kindjes Bebo noem? 🙂

 

Dit is een gesponsorde blogpost.
Bron voorbeeldfoto’s – Shutterstock.com 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like