Ken je dat, dat je één ding nodig hebt en vervolgens “per ongeluk” een hele nieuwe garderobe bestelt? Hoe dat gaat wanneer je drie kinderen hebt laat ik zien in mijn nieuwste shoplog: Oh, en jongensmama’s ik heb nog een vraag aan jullie!

Eigenlijk wilde ik dus een nieuwe jas voor Viktor bestellen, ééntje dat écht goed warm is. Al zoekende naar een goede donsjas kwam ik bij schattigebabykleertjes.nl uit en mikte meteen de lekker dikke winterjas van name it in mijn digitale winkelmadje. Daarna kon ik het niet laten om wat extra broekjes en truitjes voor mijn groeiende baby te bestellen en voor ik het wist sloeg ik door. Ik bestelde ook setjes en jurkjes voor Elena en Valentina want er was in deze uitgebreide webshop extreem veel – je raadt het al – schattige baby én kinderkleding.

Ik laat daarom ook enthousiast een aantal van mijn favoriete merken en outfits zien én vertel over Quapi Kidswear die ik bij deze webshop ontdekte. Maar ik laat ook wat truien die ik voor mijzelf bestelde zien, vertel over de meeste geweldig warme voetenzak van Dooky, klets over van alles en nog wat, probeer de kinderen en huisdieren gedurende de video in toom te houden en uit het niets vliegt er zomaar een aubergine voorbij. Typisch Andrea’s momlife dus, maar dan ik een shoplog vorm. Haha!

Tot slot heb ik een vraag aan mama’s van jongens. Ik heb hiervoor namelijk twee meisjes gehad die ’s winters regelmatig majo’s onder hun kleding dragen, maar hoe zit dat met jongens? Ik heb begrepen dat ook jongens prima majo’s kunnen dragen, maar om een of andere reden voelt dat niet goed, ik ben steeds bang dat hij er last van heeft. Wat doen jullie? Dragen jullie zoons maillots wanneer het buiten écht koud is? Klets mee op Facebook!

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like