Hoe heerlijk is het om babykamers in te richten, thema’s te kiezen en spulletjes bij elkaar te zoeken die de perfecte kamer voor jou kleintje creëren. Gelukkig wordt het ons tegenwoordig met leuke webshops wel heel makkelijk gemaakt, en is één van de webshops die je als (aanstaande) mama echt moet bezoeken PSikhouvanjou.nl

Zelf kocht ik er verschillende accessoires voor de babykamer, en ging ik van muurdecoraties, over tot lampjes en kameraccessoires, tot aan vloerkleedjes. Want ze hebben het allemaal! Het leuke aan deze webshop is dat het voornamelijk als schattig omschreven kan worden, omdat de collectie grotendeels uit pastel en vrolijk gekleurde items bestaat. Persoonlijk ben ik hier heel erg fan van, en vind ik de monochrome trend meer iets voor strak gestylde woonkamers. Daarom ben ik voor de babykamer voor veel roze gegaan en wit gegaan, heerlijk meisjesachtig.Wel kocht ik wat zwart witte items, zoals posters en deze geweldige matroesjka’s, die in combinatie met al dat roze nog steeds erg lief, maar ook trendy zijn, om de kamer niet ouderwets te maken. Want dat kan deze Trendy Baby natuurlijk niet hebben :) Dit was trouwens een comment van één van de lezeressen waar ik wel erg om moest lachen! Verder ging ik voor lieve posters, een handige mandje om losliggende luiers, doekjes en smeersels bij elkaar te houden, en kocht ik alvast een knuffelkonijn en een speelkleed waar Valentina straks mee en op kan spelen.
Ook kun je bij PSikhouvanjou ook terecht voor heel veel houten speelgoed 1 jaar en puzzels en is het zeker een webshop die je in de gaten moet houden wanneer je op zoek bent naar kraam en verjaardagscadeau’s, met name omdat de spullen ook zo leuk verpakt worden dat het bijna zonde is om ze uit te pakken. Kijk nou hoe mijn bestelling binnenkwam! De shop is ook erg leuk voor de creatievelingen onder ons, want naast heel veel items voor kinderen en kinderkamers hebben ze sinds kort ook decoratief papier, boekjes, washi tape en allerlei veel te lieve kantoorartikelen, die je zelf kunt gebruiken. Het is voor mij dan ook makkelijk om te zeggen dat dit wel een van de leukste webshops is die ik tegen ben gekomen en dat ik er regelmatig een kijkje neem voor nieuwe producten voor zowel de baby, als Elena, als mijzelf, maar dat ik er ook standaard naartoe surf voor verjaardag en kraam cadeau’s. Shoppen maar!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like