Houten speelgoed is een geweldige keuze voor kinderen omdat het betaalbaar, veilig en leerzaam is. Houten speelgoed kan een geweldig cadeau zijn voor jouw kleintjes. Ze bieden ook urenlang plezier en educatie! Er zijn veel soorten houten speelgoed op de markt beschikbaar waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je budget en voorkeuren. Sommige houten speelgoed zullen je kind helpen zijn vaardigheden te ontwikkelen, zoals tellen, sorteren, bouwen en meer.

Houten speelgoed meisje 1 jaar

Het 1-jarige meisje is een nieuwsgierig kind dat graag haar omgeving verkent. Ze heeft veel energie en moet constant vermaakt worden. De beste manier voor haar om dit te doen is door te spelen met speelgoed dat is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, stof en andere natuurlijke materialen. Houten speelgoed voor meisjes is perfect omdat het hun fantasie stimuleert door verschillende vormen en maten te hebben. Ze helpen ook bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden, omdat ze leren ze goed vast te pakken en op verschillende manieren te gebruiken.

Houten speelgoed baby 1 jaar

Het is belangrijk om speelgoed te kopen dat veilig is voor baby’s. Houten speelgoed is een goede keuze omdat het niet giftig is en geen kleine onderdelen bevat die kunnen worden ingeslikt of verstikkingsgevaar opleveren.

Houten speelgoed is een veilige keuze voor baby’s omdat het niet giftig is en geen kleine onderdelen bevat die kunnen worden ingeslikt of verstikkingsgevaar opleveren.

Educatief houten speelgoed 1 jaar

Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om de cognitieve ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

  1. Het speelgoed is er in verschillende vormen, kleuren en maten.
  2. Het speelgoed is ontworpen om de cognitieve ontwikkeling van een kind te stimuleren.
  3. Het speelgoed is gemaakt van duurzame materialen.

Soorten houten speelgoed 1 jaar

Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+

Dit boek gaat over Sophie, een klein meisje dat uitkijkt naar bedtijd. Ze is klaar om tegen haar teddybeer aan te kruipen, haar melk te drinken en de maan welterusten te zeggen.

Het boek heeft op elke pagina prachtige illustraties van Sophie en haar teddybeer. Het heeft ook een paar interactieve elementen die het perfect maken voor baby’s en peuters.

Little Dutch Stapeltoren FSC

Deze stapelring is een geweldige manier om kinderen te leren sorteren op maat. Het moedigt hen ook aan om hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken bij het ontwerpen van nieuwe structuren.

Little Dutch Speelgoed Houten Keuken – Mint

De Little Dutch Toy Houten Keuken is een handgemaakte speelgoedkeuken voor kinderen. Het is ontworpen als veilig en duurzaam speelgoed voor kinderen om mee te spelen.

Little Dutch Toy Houten Keuken is handgemaakt van beukenhout afkomstig uit duurzame bossen in Europa. De keuken is voorzien van een scala aan accessoires, zoals potten en pannen, borden, kopjes, vorken en messen. De set wordt geleverd met een houtfornuis waarmee je eten kunt bereiden op de gaskookplaat of elektrische oven.

Deze keuken heeft ook een spoelbak die kan worden gebruikt om de afwas te doen of om het waterreservoir aan de rechterkant van het fornuis te vullen. Er zijn drie planken waar kinderen hun potten en pannen, borden of kopjes kunnen opbergen om een georganiseerde speelruimte te creëren waar ze keer op keer met plezier in zullen spelen.

Little Dutch Blokkenkar – Wild Flowers

De blokkenkar is een ingenieuze uitvinding die kan worden gebruikt als opberger of als speeltafel. De wielen zijn gemaakt van massief hout, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn in alle soorten omgevingen. Ook zijn de blokken gekleurd met mooie tekeningen van bloemen en insecten.

Little Dutch Blokkenkar

De bloktrolley is zeer eenvoudig in gebruik. De kinderen kunnen eenvoudig een van de blokken uitkiezen en op de trolley plaatsen.

De blokkenwagen is voorzien van houten wielen en gevuld met gekleurde houten blokken met prachtige tekeningen van ‘s werelds bekendste kunstenaars.

Little Dutch Houten Werkbank – Grijs/Mint

De Little Dutch Houten Werkbank is perfect speelgoed voor kinderen die graag dingen bouwen. Het helpt hen hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen. De werkbank is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft alle gereedschappen die nodig zijn om te bouwen. Ook zijn er tal van accessoires los te koop.

De Little Dutch Houten Werkbank is geweldig speelgoed voor kinderen die graag dingen bouwen. Het helpt hen hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen. De werkbank is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft alle gereedschappen die nodig zijn om te bouwen. Ook zijn er tal van accessoires los te koop.

Little Dutch Regenboog telraam Pure & Nature

De Little Dutch Rainbow telraam Pure & Nature is een houten, prachtig ontworpen en gecertificeerd speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dit speelgoed is anders dan de andere omdat het geen scherm en geen app heeft. Het Rainbow telraam Pure & Nature is een perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de basis van getallen, tellen, optellen en aftrekken. Het helpt hen ook om over kleuren en vormen te leren.

Little Dutch Speelgoed Houten Transportwagen – Mint

Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardig hout, dat duurzaam is en een gladde afwerking heeft. Het is geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder. Het speelgoed bestaat uit een kleine houten vrachtwagen, twee kleine houten kisten, vijf plastic stukjes fruit en groenten, drie kleine houten dieren, een klein Nederlands huisje met een dak dat open kan om de binnenkant van het huis te onthullen.

De Little Dutch Toy Houten Transportkar – Mint is speelgoed dat gebruikt kan worden door kinderen van 18 maanden of ouder. Het bevat verschillende items zoals een vrachtwagen met twee dozen erop, vijf stukken plastic groenten en fruit, drie dieren (een koe, een paard en een varken), een klein Hollands huisje met een dak dat open kan om te zien wat er in het huis is.

New Classic Toys Houten Activiteiten Duw- Loopwagen

Speelgoed met duwkar is een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en tegelijkertijd te leren. Ze bestaan al heel lang en zijn vandaag de dag nog steeds populair.

Duwwagens zijn er in veel verschillende soorten en maten. Sommige duwwagens kunnen door een persoon worden geduwd, terwijl andere door een kind kunnen worden geduwd met hulp van een volwassene. Duwwagens kunnen ook met een touwtje of touw worden voortgetrokken.

Little Dutch Houten Activiteitenkubus Little Goose

Deze houten activiteitenkubus is gemaakt van natuurlijk beukenhout en heeft zes zijkanten met verschillende activiteiten voor je kind.

– Houten blokken

– Houten kralen

– Houten puzzel

– Houten vormen

– Spiegel

– Bell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Beste wipstoel
Verder lezen

Beste wipstoel

Inhoudsopgave Hide Wat is een wipstoelVanaf welke leeftijd wipstoeltjeHoe lang mag baby in wipstoeltjeWelke wipstoel is het besteBABYBJÖRN…