Hoera! Wat word ik er toch blij van als er merken zijn die ook een speciale kinderkledinglijn voor de allerkleinsten lanceren. Hoewel de twins inmiddels al richting de twee en dus de ‘echte’ jongens en meisjeskleding-kant op gaan, vallen ze beiden nog in de ‘baby’ maten. Waar ik veelal de kindercollecties ontzettend leuk vind, is dit meestal gericht op jongens en meisjes van de basisschoolleeftijd, en daar kunnen de twins nog in wonen. Het Nederlandse Jetpaq -waar ik hier al eerder een stuk over blogde-  ontwierp een collectie speciaal voor kindjes van 3 maanden tot 2 jaar. I love it!
Rompers, tanktops en jumpsuits; met deze heerlijke items kom je de zomer wel door! Jetpaq is stijlvast, waardoor de kleuren  emerald groen, paars blauw, magnolia roze en warm oranje gebruikt zijn die ook in de kindercollecties terugkomen; heel leuk om met broer en zus te twinnen dus! De prints zijn geïnspireerd op de natuur; allerlei soorten blad, fleurige bloemen, insecten en groenten zijn op de items terug te zien. Ik vind de kleurencombinaties enorm geslaagd, en daarnaast zie ik Jesse en Celine zo in de leopard items rondlopen. Ook de grijsgroene rompers en de oogprint vind ik helemaal te gek! Of wel; eigenlijk kan ik geen keuze maken; deze eigenwijze babycollectie is gewoon te leuk om te laten liggen!

Naast de mooiste looks een grote pré wat mij betreft; alle items zijn handmade. Ze worden met de hand geverfd, handmatig gezeefdrukt en met liefde gemaakt. Tijd om de wereld te gaan verkennen, kleine explorers!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Trendy geboortekaartjes
Verder lezen

Trendy geboortekaartjes

Inhoudsopgave Hide Wildflower geboortekaartjesBroertje of zusje erbij!Kleurrijke kaartenNatuurlijke stijlMisschien vind je deze artikelen ook interessant: Met een geboortekaartje…