Dat babyproducten verkopen gegarandeerd geld in het laatje brengt is allang geen geheim meer. Bedrijven verzinnen de gekste dingen die je “moet” hebben en vragen daar dan belachelijke bedragen voor omdat je als nieuwe ouder het beste voor je baby wilt hebben. Nou gaan wij vooruitgang natuurlijk niet uit de weg, maar toen muzikale tampons uitkwamen konden we er wel om lachen, in de hoop dat er geen moeder was die deze serieus ging aanschaffen. Nu is er weer iets nieuws op de markt, waarvan we ons weer afvragen of er echt mensen zijn die dit gaan kopen.
Een app die naar je baby luistert, zijn of haar gehuil ontcijfert en je binnen zo’n 30 seconden vertelt waarom je kind huilt. Er zijn op dit moment 4 mogelijkheden, maar ze hopen in de toekomst uit te breiden en ouders nog meer opties te geven, om zo, zo goed mogelijk voor de baby te kunnen zorgen.

Dat er tegenwoordig overal een app voor is weten we, maar of je nou zodra je baby gaat huilen een telefoon in het gezichtje moet duwen om überhaupt te weten waarom je kind huilt… Hoe moeilijk is het om te checken of de baby nat is en wat melk aan te bieden? Ze zullen heus niet huilen omdat de beurzen het vandaag slecht doen. Of zien wij dat nou verkeerd en zijn baby-huil-vertaal-apps de toekomst?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like