Dankzij de razendsnelle ontwikkeling van de moderne technologie kunnen slimme apparaten in huis je een hoop tijd besparen. Bovendien zijn ze vaak zuiniger, waardoor je minder geld kwijt bent aan energiekosten. Wij zetten de leukste gadgets die jouw leven een stuk makkelijker maken hier voor je op een rij. Denk bijvoorbeeld aan een slimme alarminstallatie of een slimme koffiemachine die een verse kop koffie voor je zet terwijl jij nog in bed ligt. Wat voorheen nog futuristisch leek is nu de werkelijkheid!

Digitaal alarmsysteem

Een handige toevoeging aan je woning is een digitaal alarmsysteem. Met een alarm in huis heb jij altijd een veilig gevoel en weet je dat jouw eigendommen goed zijn beschermd tegen ongewenste indringers. Een smart alarmsysteem is draadloos en snel te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Dankzij de HD-camera kun je altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Merkt het alarmsysteem een verdachte situatie op? Dan krijg je meteen een melding op je mobiel.

Slimme verlichting

Continue van de bank opstaan om naar de lichtschakelaar te lopen is iets van het verleden. Dankzij slimme verlichting kun je alle lampen in jouw woning gemakkelijk bedienen vanaf je smartphone of tablet. Wil je het helemaal makkelijk hebben? Stel dan een spraakassistent in zodat je met jouw stem de lampen kunt dimmen en aan- of uitzetten. Je hoeft hier niet eens heel technisch voor te zijn. Bij de meeste slimme verlichting is de bediening heel eenvoudig en is de installatie in een handomdraai geregeld. 

Robotstofzuiger

Vind jij stofzuigen een vervelende klus? Dan is een robotstofzuiger echt iets voor jou! Een robotstofzuiger maakt de vloer vrij van klein vuil, zoals bijvoorbeeld broodkruimels en binnengelopen zand. Je hoeft de robotstofzuiger alleen maar aan te zetten, hij doet verder al het werk. Door middel van een ingebouwde sensor herkent hij hoeken, muren en objecten, waar hij behendig omheen beweegt. Je hebt er dus geen omkijken naar!

Slimme koffiemachine

Droom jij van een eigen barista in huis die op elk gewenst moment verse koffie voor je zet? Met een slimme koffiemachine kom je aardig in de buurt om deze droom werkelijkheid te laten worden. Een slimme koffiemachine is namelijk op afstand te bedienen. Zo kun je dus terwijl je nog op bed ligt alvast een heerlijk kopje koffie klaar laten maken. Ook handig: een slimme koffiemachine onthoudt hoe jij je koffie drinkt. Een absolute must-have voor koffieliefhebbers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like