Dat wij vrouwen anders dan mannen in elkaar zitten is wel duidelijk. Zo kunnen ze ons vaak niet begrijpen en snappen ze soms niet waarom je opeens moet huilen. Vooral tijdens de hormonale periodes kun je om een simpele wc-papier reclame huilen, ze hoeven maar een zielig muziekje overheen te zetten en daar komen de tranen.
Aaron Gillies kon zijn ogen niet geloven toen zijn vrouw begon te huilen omdat ze er achter kwam dat zwanen homoseksueel kunnen zijn en daar ontroerd door was. Hij besloot een aantal van haar raarste huilsessies op te schrijven en het op Twitter te delen. Binnen no-time de post viraal en meldden andere mannen waarom hun mooiere helft zomaar in tranen uitgebarsten. Hilariteit alom!

Natuurlijk vroeg Aaron aan zijn vrouw of hij dit mocht delen, en vond zij het prima. Haar Twitter reactie? “I’m not crying. Shut up. I was thinking about the swans again!”
Zo huilde ze naast de zwanen vanwege: een kater en een foto van een biggetje, hij in het donker een boeman nadeed, ze in een documentaire een zacht konijntje aan een sneeuwvos zag ontsnappen, de crackers op waren, ze zich weer de zwanen herinnerde, hij haar hand vastpakte toen ze het niet verwachtte, hij na een lange dag voor haar avondeten klaarmaakte en ze een filmpje over een hond keek.
Aaron kon op zijn beurt niet geloven wat voor rare dingen viraal kunnen gaan:

Bekijk alle hilarische tweets hierover op de Twitteraccount van Aaron:

SOMEONE ON REDDIT MADE THIS GIF TO DESCRIBE @TALONTEDLEX WHAT IS HAPPENING. https://t.co/zAuIl10Ty6pic.twitter.com/h2GYXM5RLh

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

IK SPORT OMDAT…

We komen allemaal op een punt dat sporten een vast onderdeel moet worden van ons leven, helaas… De…