Het regent herfstcollecties in onze mailboxen, maar vandaag nemen we even de tijd om een lokale ontwerper aan jullie te laten zien. Jetpaq is een jonge, Nederlandse, kinderkleding merk, ontworpen voor comfortabel spelen, rondrennen en ravotten.

In 2013 studeerde Jet Teunis bij de ArtEZ Fashion Design af en startte meteen haar eigen label, geïnspireerd door kinderen en hun fantasievolle manieren, blote voeten mentaliteit en angstloze enthousiasme.

Alle Jetpaq kledingstukken zijn met de hand gemaakt, uniek, en mogen gerust vies worden, want met dat idee zijn ze juist gemaakt. Bomen klimmen, bladeren verzamelen, kastanjers in zakken proppen, buiten spelen!

Ook de nieuwe herfstcollectie is anders, uniek, en zeer interessant voor zowel jongens als meisjes. Warme truien, vesten, broeken, jurken en majo’s, met een comfortabele pasvorm en in fijne herfstkleuren.

Absoluut een merk om in de gaten te houden! Neem voor meer informatie een kijkje op http://jetpaq.com, wij hebben inmiddels een bestelling geplaatst.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like