Move over lange, ronde voedingskussens waar je geen raad mee weet. Mama heeft een nieuwe beste vriend, in de vorm van de Buddy zwangerschaps-en voedingskussen. Nu mijn buik zo groot is en ik niet echt op mijn zij kan slapen zonder ondersteuning is de Buddy ’s nachts mijn beste vriend. Waar ik mijn rug omdraai naar mijn vriend, knuffel ik met Buddy de hele nacht, gooi er mijn been overheen en plaats hem onder mijn buik, heup, rug en schouders. Buddy en ik kunnen niet van elkaar afblijven!
Gelukkig heeft Buddy een afwasbare hoes dat zowel in de wasmachine als droger kan, en kan ik hem keer op keer schoonhouden, waardoor het ook een perfecte kussen voor mijn baby wordt. Wel een grappig idee, ze wordt nu door de Buddy ondersteund, terwijl ze nog in mijn buik ligt, en als ze er straks is kan ze ook door Buddy ondersteund worden. Of het nou gaat om voedingen, leunen, leren zitten, liggen, of gewoon als een kussen op de bank of in de auto. Het kan allemaal!Doordat ISI Mini Buddy de knuffelbare vorm van een hondje heeft is hij niet alleen handig voor de zwangere buik, maar vinden kinderen hem ook erg leuk. Mijn Buddy is al meerdere keren Elena’s hoofdsteun in de auto geweest, wat de perfect uitkomst bleek voor mijn kleine meisje dat na een uurtje in de auto altijd in slaap valt. Het resultaat is dat zij er net zo fan van is als ik, en hij regelmatig van mijn bed verdwijnt, waarna ik hem in haar kamer terugvind. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, het is echt een handig ding, en één van mijn beste aankopen sinds mijn ik weer zwanger ben. En die lange, onpraktische voedingskussen waar ik mee stoeide toen ik van Elena zwanger was? Die ligt nog op zolder. 
Wil je de ISI Mini Buddy zelf ook hebben? Hij kost zo’n 25 euro, verschilt per winkel, maar is in genoeg kleuren en webshops beschikbaar. Je kunt hem is vrijwel alle grote babyshops zoals BabyDump en BabyPark terugvinden, en uiteraard ook bij Bol.com

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like