Door de fast fashion van tegenwoordig heb je een enorme keuze in sieraden. Waar je vroeger nog over straat kon met enkel een Seiko horloge, wordt er tegenwoordig veel meer verwacht. Je ziet om deze reden steeds meer vrouwen die meerdere sieraden tegelijkertijd dragen. Dit brengt natuurlijk meer met zich mee. Zo moet er gekeken worden hoe je sieraden gaat matchen met elkaar en zijn ook de kleuren en het materiaal erg belangrijk. Ik vertel je graag wat mijn favoriete sieraden zijn en welke combinaties ik graag maak!

Altijd met een mooi dameshorloge op pad

Als ik mijn outfit ga samenstellen, begin ik altijd met een mooi Seiko dameshorloge. Ik ben namelijk van mening dat een horloge altijd je outfit maakt. Een horloge vind ik daarnaast altijd ook erg handig in gebruik. Veel mensen gebruiken tegenwoordig de mobiele telefoon om de tijd te weten, maar een horloge blijft toch mijn favoriet. Ik vind het altijd persoonlijk leuk om het horloge te nemen met een minimalistische look. Deze past namelijk goed bij je outfit en neemt hem niet helemaal over. Hierdoor kun je hem perfect combineren met vrijwel iedere outfit die je aantrekt. Ik zorg er dus altijd voor dat mijn horloge een neutrale kleur heeft en de wijzerplaat niet druk is.

Leuke armbanden bij je horloge

Als je een horloge gaat kopen, moet je natuurlijk ook de andere arm voorzien van leuke sieraden. Ik kies er altijd voor om aan de andere arm leuke armbanden te dragen. Ik wil nooit een arm vol hebben, maar ga opnieuw voor de minimalistische look. Ik kies dan bijvoorbeeld twee dunne armbandjes die ik vervolgens match bij de outfit. Om deze reden kies ik vaak voor twee dunne, gouden armbandjes. Deze combineer ik vervolgens met het dragen van gouden tinten in de outfit. Uiteraard kun je zelf een andere kleur kiezen die bij je past voor de keuze van je outfit en je armbanden. Zolang je ze bij elkaar laat matchen, zit je altijd goed!

Oorbellen en kettingen kunnen we zeker niet vergeten!

Als we de armen hebben gehad, gaan we verder naar boven. Ik vind het namelijk ook fantastisch om oorbellen en kettingen te dragen. Het enige waar ik niet minimalistisch in ben, is rondom de nek. Ik draag altijd meerdere kettingen die goed bij elkaar aansluiten. Hier pas ik dan ook de oorbellen altijd op aan. Ik draag vaak een parelketting. Deze draag ik dan vervolgens met een langere, gouden ketting. Voor de oorbellen vind ik het dan leuk om iets met een parel en goud te doen. Op deze manier matchen al mijn sieraden met elkaar en is mijn outfit een mooi geheel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like