Tijd voor jurkjes! Ik word elk jaar weer heel blij van de vele zomercollecties die aangekondigd worden, omdat het niet alléén leuk is voor Elena (en binnenkort haar zusje!) maar ik ook meteen voor haar verjaardagsoutfit kan gaan kijken. Omdat zij in april jarig is heb ik vaak in februari haar outfit al uitgezocht, puur vanwege de collecties die ik voorbij zie komen. Zo ook de collectie van Le Chic die elk jaar maar steeds mooier lijkt te worden. 
Sprookjesachtig mooie jurkjes, in witte, roze en marineblauwe kleuren, met tule, plissé plooien, strass steentjes, rouches, satijn, haakwerk en strikjes. Het zijn werkelijk prachtige jurkjes waar je als meisjesmama meteen verliefd op wordt.

Zo ook ik. Toen ik de jurkjes voorbij zag komen wist meteen dat ik weer een Le Chic jurkje voor Elena ging kopen. (je kunt hier haar vorige jurk van dit mooie merk terugvinden)

Dit werd hem! Een babyroze jurk met een lijfje van gehaakte kant, versierd met lint en een strikje, en een wijde rok van meerdere lagen tule.

Elena vindt haar nieuwe jurk ook helemaal geweldig, met name ronddraaien is interessant, en ze wil het ook meteen naar school, buiten, visite, stad of waar we ook naartoe gaan dragen.

Omdat ik niet weet wat voor weer het in april wordt heb ik, net als vorig jaar, haar jurkje met een Le Chic vest gecombineerd, en eigenlijk heb ik nog bijpassende marineblauwe schoenen nodig om haar outfit helemaal compleet te maken.

Elena is er, net als mama, heel erg blij met haar outfit! Mocht je zelf de sprookjesachtige collectie van Le Chic willen ontdekken, check dan de site of één van de webshops waar de lijn verkocht wordt. 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like