Met het mooie weer waar we de afgelopen dagen mee te maken hadden vond ik al gauw een gelegenheid om foto’s van Elena te schieten. Ditmaal in haar nieuwe jurk en vest van LeChic.

Zij is namelijk bijna jarig en ik ben een beetje aan het kijken wat voor moois ze die dag kan aantrekken. Ik zag dit jurkje online en vond het zo ontzettend mooi dat ik hem maar meteen bestelde, met een bijpassend vestje, aangezien het nog wat frisjes kan zijn.

Het witte jurkje is van het merk Le Chic, heeft met een smal lijfje versierd met knopen en bloemen, terwijl de rok soepel valt, wijd en zwierig is. Aan de achterkant is er ook een grote strik, zodat de voorkant goed aansluit en op verschillende leeftijden gedragen kan worden. Volgens bol.com, waar het jurkje te koop is, is het een communie jurk, maar daar trek ik me niet zo veel van aan.

Omdat het net te koud is voor een mouwloze jurk deed ik er een vest van Le Chic overheen, dat ook wit en versierd met “edelsteentjes” is Wat hou ik toch van deze ontzettend meisjesachtige outfits. Voordat Elena geboren was haatte ik de kleur roze en droeg ik nooit jurken en rokken, terwijl ik nu helemaal blij word van zulke outfits. Ze heeft mij zo veranderd 🙂

Maar of het echt een geschikte outfit is voor haar verjaardag? Nee, ik denk dat ze dan beter in een trainingsbroekje en t-shirt de dag kan doorbrengen, maar dat is omdat ik dit jaar een grote verassing voor haar heb gepland.

Neemt niet weg dat ze er in dit outfitje als een engel uitziet, en ik het graag voor speciale gelegenheden ga bewaren. Of haar in de Efteling tussen de feeën neerzet ♡

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like