Met het verwarrende weer van de afgelopen dagen wist ik even niet meer wat Elena aan moest. Het ging van erg warm naar relatief koud en toen moesten we weer lange broeken en shirts aan. Ik besloot dat het tijd is voor een zomerse spijkerbroek en een luchtig jasje, die ik via de webshop nummer16 scoorde en aan Elena’s kast toevoegde!

Mijn idee was om een vrolijke zomerse jasje aan te schaffen en gezien de mooie merken die deze webshop heeft was dat niet al te moeilijk. Ik vond veel kleding van Babyface en Flo, maar koos uiteindelijk voor Garcia, omdat Elena’s papa van het merk houdt, en hier lekker veel korting op was! 

 

Ik bestelde een t-shirt, jasje en spijkerbroek, en Elena vond met name haar jas helemaal te gek! Ik moet zeggen dat ik er ook erg blij mee bent, de stof is fijn, het staat haar leuk en de print maakt me vrolijk! Waarschijnlijk komt het door de palmboompjes, maar ook in combinatie met paars, blauw en roze doet het me heel erg aan Miami denken.

De spijkerbroek die ik voor haar kocht is in een lichte kleur, iets wat ik persoonlijk een must in de zomer vind. Deze van Elena is echter stoer afgewerkt met whitewash en versleten effect, wat haar outfit naast lief ook een beetje stoer en modern maakt. Het past daarom ook helemaal bij mijn kleine deugniet: een combinatie van lief en stoer.

Met paarse sneakers en speldje is haar outfit helemaal compleet en kan ze zowel de stad als de speeltuin in. Zo’n jasje is natuurlijk ook heel praktisch om mee te nemen mocht het in de avond kouden worden, maar aangezien we hem zo mooi vinden draagt ze hem het liefst de hele dag. Zelfs als het warm is.

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like