Het is weer eens hoog tijd voor een outfit of the day, waarin ik je laat zien wat Elena aan heeft gehad. Nu zijn er wat outfits voorbij gekomen waarin ze heel lief en meisjesachtig in roze en jurkjes voorbijkwam, vandaag is het heel wat anders. Vandaag rockt Elena een stoere shirt en broek, met coole laarsjes en sjaal. Haar outfit is afgemaakt met een dikke winterjas, omdat het nou eenmaal koud is, maar zodra het wat warmer wordt gaan we voor een leren jasje. Wie zegt dat meisjes niet stoer zijn?!

 

Haar outfit is redelijk alledaags, aangezien het om een broek en een shirt gaat, maar omdat het om Vingino kinderkleding gaat is het net wat luxer. Haar shirt heeft een grote V aan de voorkant, wat toepasselijk is voor Elena’s achternaam, terwijl haar broek niet simpel grijs is, maar volledig met glitters is bezaaid, wat een leuk effect heeft wanneer ze voorbij rent. Natuurlijk zijn de Diesel laarsjes extra stoer, maar aangezien ze van zachte kalfsleer zijn zitten ze ook erg lekker en draagt ze deze graag. De sjaal dat ze om haar nek draagt is van mama, maar paste perfect bij wat ze aanhad en is ook nog eens van een heerlijk zachte materiaal, terwijl de kleuren ook erg stoer zijn.

Elena zelf is helemaal in haar nopjes met de outfit en rende en sprong dan ook tijdens de hele shoot vrolijk alle kanten op. Het enige wat ik kon doen is wat leuke foto’s proberen te maken 🙂

Omdat het hartje winter is draagt ze ook een dikke winterjas, dat nu nog in Primark te koop is. Helemaal cool: hij kostte maar 10 euro!

Jas – Primark

Shirt – Vingino

Broek – Vingino

Sjaal – SammyDress

Laarzen – Diesel

Elastiekjes – Keet!

 

Dit soort outfits zijn eigenlijk wat ze meestal draagt, of we ze nou naar de peuterspeelzaal, oma, winkelen of Efteling gaat. Ze voelt zich volgens mij hierin het meest op haar gemak, al is ze niet vies van een verkleedpartijtje zo nu en dan. Wat dragen jullie kinderen het meest?

 

 

 

 

xoxo,

Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like