Elena’s Outfit – Purple & Skulls

Een van papa’s favoriete aankoopjes voor Elena: Haar stoere, zwarte jurkje met doodshoofdjes en een paars strikje. Hij is er helemaal blij mee omdat het in de aanbieding was en tegelijk stoer en zoet is. Zelf vind ik hem ook helemaal leuk en bij haar passen, maar ook zij trekt hem graag uit de kast. elena's outfit.jpg

Het jurkje is makkelijk te combineren met paarse sneakers, maar ook haar leren jasje staat er erg leuk bij. Omdat het van een heerlijk luchtige stofje is, is het erg zomers en makkelijk te dragen, terwijl de doodshoofdjes van haar een hele stoere meisje maken.
elena ootd.jpgTwee vlechtjes met paarse strikjes maken de boel compleet, een ook Dora lijkt het allemaal goed te keuren 🙂
elena outfit.jpg– Jurkje – H&M
– Panty – Action
– Sneakers – H&M
– Tas – H&M
– Hoed – H&M

 

Elena zelf is tegenwoordig helemaal in de ban van tasjes en hoedjes, en eist beiden zodra we de deur uitgaan. Haar HelloKitty tas is dan ook altijd aanwezig, al is het maar wanneer we een ijsje gaan halen.
IMG_1567

Op warme dagen laten we de panty en jas achterwege, maar pakken er wel een hoedje bij, wat haar gezichtje ook voor de zon beschermt. Ze lijkt wel een mini festival bezoeker!
elena.jpg

 

En negen pleinen festijn van de Efteling is eigenlijk een soort festival voor kinderen, toch? 🙂
IMG_3143

Fijn weekend allemaal!

 

xoxo,
Andrea

 

 

Comments

comments

Published
Categorized as Baby

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *