Wij zijn al een tijdje trouwe fans van deze belachelijk goede fotografe, die van elk kiekje van haar kinderen en (huis)dieren een ware meesterwerk weet te maken. Of het nou zomer, winter of herfst is, al haar foto’s zijn spectaculair.

Elena Shumilova is een Russische fotografe die Moskou verliet voor een leven op en boerderij in Andreapol. We zullen het over de grote toeval Elena/Andrea maar niet hebben 🙂    Haar foto’s zijn wereldwijd door 60 miljoen mensen bekeken, en haar belangrijkste advies is om elke dag foto’s van je kinderen te blijven schieten zodat ze voor de camera staan normaal vinden. Zo krijg je volgens Elena de natuurlijkste en mooiste foto’s. 
Elena is een vrouw naar mijn hart. Ze was een architect in de Moskou, maar verliet de grote stad en kocht samen met haar man een boerderij op het platteland waar ze met inmiddels drie kinderen en veel dieren, nabij een prachtige meer woont.  
Ze vindt dat kleding niet voor afleiding moet zorgen en kleedt haar kindjes in natuurlijke stoffen en aardse kleuren. Ze fotografeert pas sinds 2012, maar zegt dat het geheim van haar foto’s simpelweg moederschap is. “Ik ben mama, ik ben er 24 uur per dag, en ik laat foto’s gebeuren wanneer het de kinderen uitkomt, zonder iets te forceren”  
Wil je meer van haar foto’s zien, check dan haar Facebook pagina  Als dit je geen inspiratie geeft om geweldige herfstfoto’s te maken, dan weten wij het ook niet.
Bron Foto’s – https://500px.com/elenashumilova

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like