Ken het filmpje MyPaleSkin nog? Deze beautyblogger kreeg zoveel haat om haar foto’s waarin ze liet zien hoe ze er zonder make-up uitziet, dat we er emotioneel van werden. Er zijn tenslotte maar heel weinig vrouwen met een perfect huidje en wij, de rest, smeren ons een ongeluk. Crèmpjes, zalfjes, lotions, (pijnlijke, chemische) peelings, foundations, concealers, noem het maar op, wij hebben het waarschijnlijk al geprobeerd. Maar puistjes, onzuiverheden, en complete acne aanvallen zijn helaas nog steeds voor heel veel vrouwen een probleem. De één heeft er meer last van de ander, en make-up biedt nog steeds een geweldige, tijdelijke oplossing, waarmee je een stuk zelfverzekerder de deur uitloopt.Daarom verzamelden wij tien van indrukwekkendste en beste acne make-up tutorials die speciaal voor de problematische huid zijn gecreëerd. We beginnen meteen met de dame achter MyPaleSkin, want zij weet alle roodheid van haar extreem witte huidje weg te werken, en haar problematische huid even compleet te vergeten. Dan is er HeyThereImShannon, die extreme acne op haar wangen en kin heeft, haar gezicht scheert en ook nog een immuunziekte heeft waardoor ze inmiddels bijna kaal is. Toch laat ze zien hoe ze met make-up van de drogist, dus niet al te dure producten, zichzelf omtovert tot iemand met een “gewone” huid.
MamiChula8153 heeft ook heel erg last van acne, met name op haar wangen, maar ook borst en rug, die ze ook met make-up weet te verbergen. Net als Shannon gebruikt ze voornamelijk producten van de drogist en geen high-end, dure producten. Haar resultaat is verbluffend.
Iheartmakeup92 begint heel onzeker, het is duidelijk te zien dat ze zich voor haar huid schaamt, maar ze durft het toch aan en laat haar huid zonder make-up zien. Daarna gaat ze verder om te laten zien hoe ze deze camoufleert, en het bijzondere van haar routine is dat ze eigenlijk geen foundation gebruikt. Zij zweert bij haar MAC Pro Longwear Concealer, waarvan we weten dat hij goede dekking biedt, maar het feit dat ze foundation helemaal achterwege laat is wel bijzonder.Ook Cassandra Bankson heeft enorm last van acne, en laat in haar (inmiddels 27 miljoen keer bekeken) video zien hoe ze acne, littekens, cysten en roodheid verbergt. Het interessante is dat zijn met haar vingers werkt, en het resultaat niet alleen extreem goed dekkend maar ook natuurlijker is.MamaMiaMakeup laat zien hoe zij op een dagelijkse basis haar acne verbergt, en haar tip: een primer, dan een setting spray, zodat de primer goed blijft zitten, en dan pas de foundation.
Stephanie Lange heeft als tiener extreme acne gehad, en al is ze nu een visagist heeft ze nog steeds een rode huid met veel puistjes en vergrote poriën. Zij laat vanuit een professionele standpunt zien hoe je puistjes aanpakt, wat je wel en niet moet gebruiken, en legt uit waarom make-up geen oorzaak van acne kan zijn. Kortom, een hele informatieve en nuttige tutorial.Jennie Jenkins laat zien hoe zij met haar donkere huid, puistjes en hyperpigmentatie haar huid egaliseert, de kleur aanpast, en tot slot foundation aanbrengt. Ze gebruikt goede, high end producten, maar het resultaat is dan ook werkelijk verbluffend.Elaine Mokk had een extreme vorm van cystische acne, eigenlijk als gevolg van acne medicijnen, en gelukkig ziet haar huid er inmiddels stukken beter uit. Desondanks maakte ze deze indrukwekkende video waarin ze laat zien hoe ze haar acne op dat moment verdoezelt met behulp van een BB cream, concealer en poeder.Tot slot is er Shalom Blac die niet alleen last van acne littekens heeft, maar ook nog behoorlijk grote littekens van een brandongeluk op haar gezicht draagt. Het geluidskwaliteit is niet optimaal, maar de tutorial is wel het zien waard, want ook zij ondergaat een echte transformatie.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like