Bij mijn vorige bezoekje aan de lokale apotheek kocht ik naast de gezichtsverzorging van Vichy ook deze mooie bronzer, omdat het doosje er erg aantrekkelijk uitzag en ik naast foundation nooit eerder een make-up product van Vichy had uitgeprobeerd. Ik had werkelijk geen idee of het wat zou zijn, maar wilde het graag uitproberen. Dus nam ik hem mee naar huis.
Naast de Idealia huidverzorgingslijn introduceerde Vichy onlangs ook een make-up lijn dat je meteen een ideale huid geeft: de Teint Idéal. Deze bestaat uit een vloeibare foundation dat perfect zou zijn voor een gemengde huid omdat het een lichte formule is en een lichtere dekking biedt; een crème foundation dat door zijn vettere textuur bijzonder goed zou werkten bij een droge huid, maar ook een betere dekking biedt en daarom ook grotere onzuiverheden en roodheid camoufleert, een fixerende poeder om de foundation te settelen en de bronzing powder die ik je vandaag laat zien, dat je van een gezonde gloed voorziet en je bleke huidje diepte geeft.
Toen ik de bronzer zag liggen kon ik hem niet laten staan, omdat het platte doosje een erg luxe gevoel uitstraalde, terwijl de mooie aardtinten met gouden letters werkelijk een plezier voor de ogen zijn. Ik moest hem gewoon hebben, net als een kanarie dat glanzende oorbellen en knoopjes niet kan weerstaan en deze naar zijn nestje meeneemt. Als je geen vogeltje hebt gehad weet je vast niet waar ik het over heb, en kun je misschien maar beter gauw doorlezen 🙂
De verpakking is naast erg mooi ook bijzonder praktisch: het ligt lekker in de hand, kan omdat het zo plat is makkelijk meegenomen worden zonder veel ruimte in beslag te nemen, gaat makkelijk open en heeft een grote spiegel zodat je altijd even snel kunt spieken of alles goed op zijn plek zit of zelfs je gehele make-up kunt aanbrengen omdat de spiegel zo lekker groot is. Bovendien zit er ook nog eens een meegeleverde kwastje bij om je bronzer aan te kunnen brengen, en toen ik deze uitprobeerde bleek hij een hele fijne kwast te zijn, waar ik nu elke dag gebruik van maak.
In deze uitgebreide pakketje zit natuurlijk ook de bronzer, waar het eigenlijk echt om gaat. Deze is in één universele kleur beschikbaar, dus voornamelijk voor de blanke huid bedoeld, maar is werkelijk prachtig om te zien. Als je hem van dichtbij bekijkt zie je dat de bronzer ook een beetje aan een highlighter doet denken, omdat hij lichtjes weerspiegelt. Mijn beautybloggende vingers jeukten om dit uit te proberen toen ik hem zag! Dit is toch mooi?!

De bronzer zelf is erg goed gepigmenteerd, en brengt in één veeg lekker veel kleur aan. Het is een lichtbruine kleur, met een oranje ondertoon, dus moet je oppassen om er niet teveel van aan te brengen, omdat je snel een onnatuurlijke en simpelweg lelijke kleur kunt opbouwen. Ook zie je hele subtiele glans terugkomen, wat niet uit glitters bestaat, maar uit een egale, stralende gloed!
Het aanbrengen van de bronzer gaat door zijn smalle kwastje erg makkelijk: ik breng het verticaal in het holle gedeelte van mijn wang, maar kan de strakke lijn makkelijk vervagen door het kwastje horizontaal te draaien en de bronzer in mijn gezicht te blenden. Hieronder zie je hoe ik dat doe
De bronzer blendt mooi uit, geeft een mooie kleurtje aan mijn huid en voorziet deze ook nog eens van een voorzichtige glans, zodat ik er niet alléén gebruind, maar ook stralend uitzie. Bovendien voelt de poeder heel erg zacht aan op de huid en voelt mijn gezicht erg zacht en verzorgd aan, terwijl het door het creëren van de schaduw ook smaller uitziet. Mijn jukbeenderen lijken hoger te staan en de wangen lijken holler, precies wat je van een goede bronzer mag verwachten. Ik ben er dan ook erg tevreden over, en gebruik hem regelmatig. Mijn eerste make-up product van Vichy is een aanrader! Mocht je hem willen hebben: voor 9.5 gram product betaal je ongeveer 23 euro.

 

Ken jij bronzers, en gebruik je deze? Wist je dat Vichy nu ook een bronzer heeft?

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like