Als het zomer wordt, wil je natuurlijk ook je outfit daarop aanpassen. Veel mensen in Nederland kiezen in de zomer voor open schoenen in plaats van dichte schoenen. Het voordeel hiervan is dat het vele malen koeler is om open schoenen te dragen. Daarnaast krijg je ook geen last van zweetvoeten en ziet het er enorm leuk uit. Ieder jaar zijn er natuurlijk nieuwe schoenen trends, zo ook dit jaar. Deze bespreken we graag met je, zodat ook jij klaar bent voor de zomer!

De slippers voor deze zomer voor dames bestaan uit veel verschillende trends. Allereerst zien we richting de zomer de felle kleuren weer terugkomen. Voor slippers geld het echter dat de donkere kleuren blijven, maar dat deze opgevuld worden met felle kleuren. Kies bijvoorbeeld voor Teva slippers dames in het zwart met rode tinten. Daarnaast wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan het loopcomfort van de slippers. Hierdoor ga je steeds meer een dikkere zool zien die bestaat uit verschillende lagen. Dit zorgt ervoor dat de slippers fijner worden om te dragen, waardoor je er ook langer op kunt lopen. 

Sandalen zijn weer helemaal in!

Een andere trend die we zien zijn eigenlijk geen echte slippers, maar vallen wel in de categorie. Het gaat namelijk om sandalen. Deze soort schoenen ken je wellicht nog van vroeger. Deze werden namelijk in eerste instantie veel door kinderen gedragen. Tegenwoordig zijn ze echter weer helemaal in de mode! De sandalen van tegenwoordig hebben een nog excentrieker uiterlijk. De banden van de sandalen worden voorzien van verschillende kleuren en patronen, zodat ze perfect bij je outfit kunnen passen. Zowel voor mannen, vrouwen en kinderen zijn de sandalen perfect om te dragen deze zomer. Doordat er enorm veel verschillende sandalen te koop zijn, weet je zeker dat er een model zit die goed bij je past. 

De mooiste teenslippers

Het model dat voor slippers helemaal in is en blijft, zijn de teenslippers. Met name voor dames is de teenslipper de beste optie om te dragen deze zomer. Er zijn wel enkele merken die ook voor een open slipper gaan, maar deze zie je niet overal terug. De teenslipper is de beste optie voor een dagje weg naar bijvoorbeeld het strand. Je kunt er makkelijk in stappen en je glijdt er niet makkelijk uit. Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteedt aan de zool van de teenslipper. Hierdoor zie je steeds vaker teenslippers die staan gevormd naar de voet en een dikke zool hebben. De oude teenslippers worden dus steeds vaker vervangen met een excentriek model. Weet jij al welke slipper je wilt gaan kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like