Soms vragen mensen zich af kan Sudocrème ingezet worden voor luieruitslag en acne? Dit hebben we voor je onderzocht en daar gaan we nu wat verder op in. Dit middel vind je namelijk bij de babyproducten, het is een zalfje wat gebruikt wordt bij luieruitslag. Door de luier krijgen baby’s vaak rode, maar ook schrale billetjes. Als je dit product er dan opsmeert dan geeft dat verzachting en zal de huid sneller herstellen.

Meer over Sudocrème 

Sudocrème beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van jouw huid. Het helpt bij een ruwe, geprikkelde en schrale huid. Het is huidvriendelijk en hypoallergeen. De huid zal weer glad en zacht worden en het is voor ieder huidtype geschikt (voor jong en oud). Als je naar de ingrediënten kijkt dan zie je zink oxide staan. Dit kom je vaak tegen in producten voor een vette of acne huid. Zink zorgt ervoor dat lichaamscellen samentrekken of krimpen. De poriën worden dan kleiner en je gezicht krijgt dan een wat meer egale look. Maar het werkt ook ontstekingsremmend. Bij acne gaat het over puistjes en dat zijn huidontstekingen. Het werkt dan ook nog helend.  

Als er dan verder gekeken wordt naar bijvoorbeeld lavendel olie, dan vind je daarin bacteriedodende eigenschappen. Het kan dus helpen bij een jeukende en ontstoken huid. Lavendel olie kan dan ook helpen bij acne zou je denken. 

Conclusie gebruik Sudocrème

Als je Sudocrème wil gebruiken, zou je denken dat het voor luieruitslag kan en voor acne. Acne kan namelijk bestreden worden door de zink oxide die er in het product zit. De huid kan niet uitdrogen omdat de formule vrij vet is. In Sudocrème vind je een klein beetje lavendel olie en BHA (ontstekingsremmend en bacteriedodend). Het is een witte dikke zalf om te zien, maar als je hem uit gaat smeren blijft er maar een dun laagje over. Het proberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like