Onlangs introduceerde één van mijn favoriete merken – Kneipp – een nieuwe lijn aan verzorgingsproducten waar ik heel erg blij van werd. Omdat Kneipp’s producten erg huidvriendelijk zijn en voor alles staan wat ik de moeders om me heen duidelijk probeer te maken – gebruik alléén natuurlijke producten voor jezelf en vooral voor je kind – gebruik ik de producten van Kneipp graag en regelmatig.

 

 

Maar deze nieuwe lijn is helemaal niet voor de mama bedoeld, juist voor de kindjes! Waat?!
Yup, de nieuwe Nature Kids lijn bestaat uit 6 verschillende vrolijke producten waar niet alléén ik, de ingrediënten bewuste mama, maar ook mijn speelse dochtertje helemaal blij van worden!
De lijn bestaat uit shampoo, douche, badschuim, body & hair wash, badolie en zelfs bijzondere badzout, allemaal verrijkt met bijzondere ingrediënten, zoals toverhazelaar, aardbei, drakenfruit, thijm en lavendel.

 

Het is zo veelbelovend dat Elena en ik het maar allemaal gingen uitproberen, spetteren maar!

 

 

Allereerst de Toverdouche en Tovershampoo, dat speciaal voor de magische prinsesjes gemaakt is: Het komt in groene en vrolijke flesjes van 200 ml en ruikt overheerlijk naar aardbeitjes! De Toverdouche is verrijkt met amandel waardoor het de huid zacht houdt, terwijl het op een milde wijze je prinsesje weer helemaal schoon maakt.
De shampoo zorgt dat de prinsessen lokken weer helemaal schoon worden, heerlijk ruiken en makkelijk door te kammen zijn, want je wil natuurlijk geen prinsessen tranen over haar wangetjes zien rollen 🙂 En het ruikt zo lekker! Tjah, ik ga het maar zelf ook uitproberen, ik ben ook een prinses!

 

 

Dan de Drakenshampoo en douche. Deze zou je misschien doen vermoeden dat het een product voor een jongen is, maar ik weiger dat te geloven! Ja, het is een product voor lichaam en haar, douchen en klaar is je stoere vent, maar het ruikt zoooooooo lekker! Ken je dragonfruit? Zo ja, dan weet je waar ik het over heb, zo niet…je moet dit echt een keertje ruiken! In deze shampoo en douche zitten drakenfruit en toverhazelaar, waardoor het overheerlijk ruikt, mild reinigt en zacht verzorgt en ook weer voor makkelijk doorkambaar haar zorgt. Maar die geur he, yum! Dit is dan ook mijn favoriet 😉

 

 

Vervolgens hebben we de droomreis badschuim mogen uitproberen en ook dit zorgde voor veel lol in de badkuip! In een grote fles van 250 ml vind je diepblauwe vloeistof dat naar lavendel en teunisbloem ruikt, wat je kleintje ontspant en voor een goede nachtrust zorgt. Zodra het in contact met badwater komt verandert het naar een lieve paarse kleur en gaat het schuimen, iets waar Elena heel erg blij van werd. Ja, ook dit wordt een grote hit bij ons in de badkamer.

 

Ook heeft Kneipp een fijne badolie op de markt gebracht waar de gemiddelde mommy heel erg blij wordt, vooral wanneer het buiten aan de koudere kant is en je kindje verkouden is, of last heeft van verstopte luchtwegen. Deze olie zit vol met tijm en munt en ruikt kruidig, waardoor het een gewone badje al snel omtovert tot een spa waarin je kleintje vrijer kan ademen. Wat een opluchting, en slapen wordt zo ook weer stukken makkelijker.

 

Tot slot is er ook de twee kleuren badzout met de toepasselijke naam: Toverkracht bad! Simsalabim 🙂 Met verschillende kleurtjes, om een badje te verkleuren, je kunt ze zelf mengen om een eigen kleur te creëren, wat de kleintjes ook echt in magie doet geloven. Ook hier zit drakenfruit in, dus wordt de huid van je kleine al spelend goed verzorgd. Dit vond Elena zelfs zo leuk dat uit bad halen bijna niet te doen was, ze wilde blijven spelen!

 

 

Benieuwd naar de ingrediënten?
Drakenfruit is een exotische vrucht dat in Azië veelvoorkomend is en daar bekend staat om zijn rijkheid aan calcium, fosfor, ijzer, vitamine’s B, C en E. Het ruikt ongelooflijk heerlijk, zoet en zomers, maar is misschien wel de mooiste vrucht ter wereld: aparte vorm, velle kleuren, schubachtige buitenkant dat aan een drakenhuid doet denken, terwijl de witte binnenkant met zwarte pitjes erg bijzonder is. Het is supergezond om te eten, maar als huidverzorging doet hij net zo veel.

 

 

Aardbeien hoef ik je niet te beschrijven, ook is de geur erg bekend, maar wist je dat aardbeien erg kalmerend en reinigend voor de huid zijn? Check mijn onderzoek naar aardbeien als beautyfood.

 

 

Toverhazelaar staat in de beautyindustrie ook wel bekend als hamamalis. Het is een in winter bloeiende struik, dat gelijktijdig ook vruchten produceert en vaak gebruikt wordt voor zijn etherische oliën, organische zuren en flavonoïden. Deze werken intensief verzorgend en beschermend op de huid.

 

 

Benieuwd?

De Nature Kids lijn is verkrijgbaar bij de bekende Kneipp verkooppunten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wil je iets van deze lijn uitproberen? Volg me dan op Instagram en Facebook en hou het in de gaten, er komen winacties aan!

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like