Borstvoeding in openbaar. Wel of niet? Je kunt dat hele verhaal omzeilen door simpelweg een leuke voedingsdoek te gebruiken. Vandaag introduceer ik wat producten die je leven als lopende voedselbron een stuk makkelijker maken, en je kunt er ook een hele leuke set van winnen! Kijk mee naar de innovatieve babyproducten van het leuke merk KipKep.
Kip Kep bestaat al een tijdje en heeft verschillende producten, die je als verse mama nodig hebt, in het assortiment. Leuke spuugdoekjes, hydrofiele doeken en dekens, maar ook de woller warmtekussen met verschillende hoesjes, dat niet alleen gebruikt kan worden om babybedjes en baby’s zelf te verwarmen, maar geweldig is tegen krampjes.

Feedi Voedingsdoek

In 2010 werd hun voedingsdoek genomineerd voor hét babyproduct van dat jaar en dat is meer dan terecht! Deze compacte doeken zijn geweldig voor borstvoeding geven in het openbaar, omdat de baby zonder afleiding kan drinken en jij rustig op je plek kunt blijven zitten. Door de opening kun je wel oogcontact blijven houden, zonder dat de omgeving jullie momentje verstoort. Waar je ook bent. Verder kan het doek niet wegwaaien omdat er aan de onderkant een minimale gewichtje zit dat niet zwaar aanvoelt, en luchtig en licht genoeg is voor optimale comfort.
Maar wat als je nou geen borstvoeding geeft? Nou, dan geef je een flesje! Maar ook hier wil je afleiding voorkomen, of simpelweg je handen vrij hebben. Ook dit kan met het fijne voedingsdoek van Kip Kep. Ideaal voor comfort, een tweeling tegelijk voeden, of het “borstvoedeffect” creëren.

 

 

Napper Nursery Wallet

Het allernieuwste van KIP KEP is ook meteen genomineerd voor een Baby Innovation Award. Ook deze nominatie is volkomen terecht aangezien het een o zo simpel maar meteen broodnodig product betreft. Een etui voor je borstkompressen! We hebben allerlei etuitjes, voor talloze dingen, maar hoe bewaar je de kompressen schoon, droog en handig? In een Nursery Wallet! Waarom zijn we hier niet eerder op gekomen? Het is hygiënisch, praktisch, en kan zowel de wasbare als wegwerp kompressen opbergen. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, wasbaar in de wasmachine, met aparte vakjes voor schone en gebruikte kompressen en makkelijk met een drukknopje dicht te klikken. Hier word ik blij van, hebbedingetjes die je het leven net wat makkelijker maken!

 

 

WINNEN

En omdat ik hier zo enthousiast over ben heb ik weer een leuke winactie geregeld! Ben, of ken jij iemand die deze doek en etui goed zou kunnen gebruiken, doe dat vooral even mee.

 

Wat moet je doen?

Zoals altijd vind ik het leuk om van jullie te horen. Laat daarom hieronder een reactie achter en laat me weten waar jij je baby zou voeden mocht je deze doek ontvangen. Doe je niet mee voor jezelf laat dan even weten voor wie je meedoet en waarom, vind ik ook altijd leuk om te weten 🙂

 

Verder maak je extra kans door me suf te spammen op mijn social media platformen, dus volg TrendyMommy op Facebook, Instagram, TwitterBloglovin’ en Youtube; en like en reageer op mijn activiteit op deze kanalen. Je valt dan meer op, en maakt daarmee meer kans om te winnen.

 

Over een weekje krijgt de winnaar een mailtje van me waarin ik om je adresgegevens en kleurvoorkeur vraag, zodat deze handige mamaproducten gauw jou kant op kunnen komen.

 

Succes!

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like