Soms krijg ik van die geweldige persmailtjes waar ik niet alléén erg enthousiast van word, maar me ook meteen afvraag waarom we dit niet al hadden. Zo ook met deze navulbare knijpzakjes waar je fruithapjes, papjes of zelfs maaltijden voor je kleine in kunt verpakken om ze snel of onderweg aan je kind te geven. Ik vind het zo’n geweldige idee!

Hapjes zijn al een tijdje in knijpzakjes verkrijgbaar, en je hebt zelfs behoorlijk wat keus in welke je koopt. Je kunt bijvoorbeeld fruithapjes van de super kopen, of volwaardige biologische hapjes van verschillende merken, of zelfs echte, pure gepureerde fruit terugvinden, maar allemaal zal je nadat het hapje op is weg moeten gooien.
Squiz komt met de oplossing hiervoor: navulbare knijpzakjes, die je met de meest gezonde, zelfgemaakte hapjes kunt vullen, na gebruik simpelweg wast en opnieuw gebruik. Handig toch?

Je kunt deze BPA vrije knijpzakjes steeds opnieuw vullen en na gebruik wassen, zelfs in de vaatwasser. Ook kun je hapjes invriezen, mocht je bijvoorbeeld te veel hebben gemaakt, of de gewoonte hebben om hapjes en maaltijden voor je kleine in te vriezen.

De knijpzakjes laten zich door middel van een grote opening aan de onderkant makkelijk vullen, en gaan stevig dicht, zodat ze in je (luier)tas niet opengaan. Hierdoor kun je niet alleen hapjes, maar ook papjes of yoghurt meenemen, om altijd een gezonde snack voor je kleine bij je te hebben. Of je nou even gaat wandelen, of de hele dag onderweg bent, die dingen gaan echt niet open in je tas, geloof mij maar, ik loop er regelmatig mee rond.
Hele kleine kinderen kunnen er volledige maaltijden makkelijk uit eten, wat handig is wanneer je onderweg bent of haast hebt, en geen tijd hebt voor een messy lepelmaaltijd. Als de kleine wat groter is en vast voedsel gaat eten wordt dat wat moeilijker, maar je kunt er ook gezonde smoothies, met zaadjes en kleine stukjes in doen, zoals wij.
Elena drinkt hier haar favoriete smoothie, gemaakt met verse sinaasappel, banaan, biscuit, rozijnen en goji bessen. 

Ik ben zo enthousiast over deze milieuvriendelijke, vrolijke, en handige knijpzakjes waar je smoothies, yoghurt, soepjes, sapjes, baby maaltijden, fruit of pap in kunt verpakken, invriezen, meenemen, of jezelf de nasleep van een uitgebreide knoeisessie mee kunt besparen; dat ik een kleine give-away heb geregeld om jullie hier ook kennis mee te laten maken.

Wil jij één van de twee sets twv. 14,95 met drie vrolijke knijpzakjes winnen? Laat dan hieronder een reactie achter, en vertel me wat jij er in zou doen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, winnaar krijgt persoonlijk bericht, dus doe wel mee met een geldige e-mail adres/Facebook profiel.

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like