Na een tijdje erg ziek geweest te zijn en alleen maar soepjes gegeten te hebben besloten wij afgelopen zondag om samen de keuken in te duiken en iets lekkers op tafel te toveren.

 

Kijk maar mee hoe Elena met een beetje hulp van mama en papa haar eerste pizza maakte.

En hij was heerlijk!

 

Als ouder kan ik je aanraden om je kind zo veel mogelijk in de keuken te betrekken, ze vinden het helpen niet alleen leuk, maar leren om meer te proeven, gezonder te eten en zullen later zelf gezonder gaan leven.

 

Toen Albert Heijn vorige week de Allerhande Kids introduceerde was ik dan ook meteen enthousiast! Via de site kunnen kindjes veel leuke, lekkere en vooral makkelijke gerechten terugvinden, waarbij ze een recept en ingrediënten makkelijk teruglezen. Kijk zelf maar hoe leuk!

 

 

Wat Albert Heijn zelf over Allerhande Kids zegt:

Wil jouw kind graag helpen met koken? Leuk! Want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoé leuk kokkerellen is.

 

 

Vanaf 4 februari kunnen kids de nieuwe keukenmini’s verzamelen. Van een schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Om naar hartenlust keukentje mee te spelen!
 En met de Allerhande voor (én door) kids kunnen minikoks lekkere gerechtjes helemaal zelf maken.

 

 

Op AllerhandeKids zijn alle recepten heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de éérste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De recepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken! Verder zijn er online veel leuke extra’s te vinden, zoals de garde beat waarmee je heel ritmisch je beslag klopt!

 

 

Eén van de kinderrecepten op de site is pizza en wij besloten deze dan ook te maken:

Hoe makkelijk wil je het hebben? Je vindt bij de goede oude Appie alles wat je nodig hebt, het is makkelijk en het was de lekkerste pizza ooit!

 

 

                                                     Advertorial 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like