In dit artikel lees je hoe je eenvoudig vlekken uit bank verwijdert. Een vlek uit een bank kan je met verschillende middelen verwijderen. Groene zeep is de basis van het schoonmaken en daarom een belangrijk middel voor het verwijderen van vlekken op meubels. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus het is niet schadelijk voor je handen of het milieu. Maar eerst is het belangrijk om te weten om wat voor vlek het gaat.

Wat voor vlek is het in de bank

Als je een vlek op je bank hebt en deze wilt verwijderen, moet je eerst vaststellen wat voor soort vlek het is. Er zijn twee soorten vlekken: op oliebasis en op waterbasis.

Vette vlekken worden meestal veroorzaakt door vet of bakolie. Ze kunnen worden verwijderd met een chemisch reinigingsproduct zoals Murphy’s Oil Soap of WD-40.

Vlekken op waterbasis worden meestal veroorzaakt door eten, drinken of vruchtensap. Ze kunnen worden verwijderd met een nat reinigingsmiddel zoals afwasmiddel of wasmiddel en vervolgens worden gewassen met water en worden afgedroogd met een handdoek.

Hoe haal je vlekken uit een stoffen bank

Je kunt vlekken van een stoffen bank verwijderen door een aantal gewone huishoudelijke artikelen te gebruiken. Lees verder om erachter te komen hoe.

1. Meng water en afwasmiddel in een emmer.

2. Week het bevlekte gedeelte van de bank met deze oplossing gedurende minstens 10 minuten.

3. Schrob het bevlekte gebied met een oude tandenborstel of spons gedrenkt in zeepsop om vuil en vlekken van de stoffen bank te verwijderen.

4. Spoel de zeepoplossing af met schoon water en laat het drogen voordat u er weer op gaat zitten.

Vlekken uit bank baking sodo

De vlekken in de bank kunnen worden verwijderd met baking soda. Het zal helpen om de vlekken en geuren te absorberen. Strooi baking soda op de vlekken en laat het een paar uur staan. Zuig vervolgens de baking soda op en gebruik water om alle resterende resten weg te spoelen. Dit is een snelle manier om vlekken van de bank te verwijderen zonder gedoe of kosten.

1 comment
  1. Goed om te weten hoe ik vlekken uit mijn bankstel kan halen. We hebben een olievlek op de zitting die erg zichtbaar is. Hopelijk kunnen we deze verwijderen met baking soda! Ik ga het snel proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like