Dag Indian summer. Dag zonnestralen. Dag warmte. Het is over. Toch enigszins met pijn in mijn hart doe ik de twins zomerkleertjes opbergen in hun tweede (!) kast. De kast met zomerkleding, waarvan ik weet dat het gros volgend jaar niet meer zal passen. Zucht. Baal ik van, want deze leeftijd groeit nog zo snel. Hoewel we maatje 74/80 toch een aardige tijd hebben kunnen dragen -vooral Celine dan, Jesse 80/86 idem een lange poos) gaan meneer en mevrouw Groeispurt nu doorschieten naar 86 en 92. Hele lading kleding kan weg, hele lading kleding mag er dus ook weer bij. Hoera. Optelsom, waarvan de uitkomst dubbel positief is: shoptijd!

Voor het najaar zijn de trends weer erg fijn, en ik waarschuw je alvast van te voren- houd je portemonnee bij het scherm weg, want voor je het weet klik je het naar huis! De trends zijn metallics, zachte, harige materialen, maar ook -terug van weggeweest- corduroy en suède. Gecombineerd met ruitjes -helemaal hét dit seizoen- en een leuk shirt met tekstprint, and your kids are ready to go! De kleuren geel, aardetinten (tan, roestbruin, legergroen) en navyblauw en niet te vergeten monochroom zijn onmisbaar in de garderobe. En fijn; deze kleuren combineren ook nog eens erg fijn met elkaar!

Ik heb weer mijn best gedaan op wat leuke mix & matches voor hem en haar, voor de perfecte twinning. Niet alleen als je een tweeling hebt leuk, met oudere broers en zussen kan dat natuurlijk ook prima! Met kindermode die steeds vaker van newborn tot begin tienertijd gaat, wordt matchende outfits steeds makkelijker gemaakt. Ik zal een klein beetje helpen 🙂

           MIX ‘N MATCH – BURGUNDY LOVE

 

fall kids fashion 2 van ohmymacushla met tops

MIX ‘N MATCH – FALL COLORS

 

fall colors van ohmymacushla met deer home decor  MIX ‘N MATCH – STICK TO YOUR COLOR

 

fall outfits 3 van ohmymacushla met parka coats

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like