Binnenkort gaan mijn vriend en ik voor geregistreerd partnerschap. Zoals jullie hebben kunnen lezen zit ik laatste tijd best rot in m’n vel. Zo’n romantische aangelegenheid zorgt er voor dat ik gelukkig ook een beetje mijn zinnen kan verzetten. Het echte huwelijk komt nog wel, dan wil ik namelijk niet zwanger zijn maar gewoon mezelf. En ja dat houdt voor mij een feestje in met een wijntje en een sigaretje tegen de stress. Laatstgenoemde slechte gewoonte heb ik natuurlijk gelaten waar hij hoort, in het tijdperk van de niet baby dragende Madelaine.
Naast het regelen van getuigen en een taart (daar kijk ik bijna het meeste naar uit), moet er ook een jurkje worden geshopt. Voor het geregistreerd partnerschap ben ik dan ook al weken op zoek naar het perfecte zwangerschapsjurk. Ik heb echt ontzettend mooie, maar dure exemplaren voorbij gekomen en natuurlijk ook outfits voor zwangere waarvan je denkt ‘really?’.

Er gaat niets boven een middagje heerlijk, alleen (!), shoppen, wat kleding passen en het liefst zo veel mogelijk scoren voor een lage prijs. Behalve de tassen die ik koop, maar goed dat is dan weer een andere verslaving ;). Helaas vind ik dat er te weinig winkeltjes zijn waarin ik op mijn gemak met mijn zwangere lijf en al een jurkje kan passen. Ik zoek nu mijn uitweg op het grote internet. Dat is nog geen makkie trouwens, want wil ik iets tweedehands kopen (via marktplaats) met het risico dat ik het niet pas of een kat in de zak koop? Of beland ik in de eeuwige strijd dat ik niks leuk vind? Bij dezen heb ik mijn favorieten in ieder geval op een rijtje gezet. Welk jurkje het is geworden zien jullie eind oktober! Ik ben trouwens naast echte positiejurkjes ook aan het kijken voor een normaal model maar dan in een maatje groter. Ik ben bekend met de jurkjes van Tifanny Rose, maar koop graag iets meer veelzijdigs!(met de klok mee)

  1. Asos Maternity – 35 euro
  2. Maya Maternity (via Asos) – 110 euro
  3. Mamalicious – 45 euro
  4. H&M Mama – Nu in de sale voor 17 euro!
  5. Mamalicious (via wehkamp) – 50 euro

Inmiddels is er al een jurkje weer retour gegaan naar de winkel, ik had zo’n mooi beeld van een royaal blauwe jurkje a la Kate Middelton maar toen ik hem aan had voelde ik me meer een ‘ton’ dan een prinses in een basic jurkje..

Mochten jullie nog adresjes weten (in de buurt van Rotterdam) waar ik in real life wat kan passen, let me know!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like