Mag ik het zeggen? Ja, ik ga het zeggen – Ik ben dol op herfst! Prachtige kleuren buiten, gezelligheid binnen, het is mijn favoriete seizoen. Maar in Nederland betekent herfst ook veel, heel veel regen, kou en korte dagen. De periode van in donker naar school of werk fietsen en in donker weer naar huis fietsen, met als het even kan – lekker veel regen. HEMA verkoopt daarom al jaren fijne regenjassen, waar we vrijwel allemaal groot mee zijn geworden. Zelf had ik een hysterische, oranje geval, waar ik erg trots op was, omdat het reflecteerde. Achteraf gezien leek ik op een wegwerker, maar zo stijlvol waren kinderen in de jaren ’90 nou eenmaal niet. Gelukkig kunnen onze kinderen tegenwoordig wel heel leuk over straat, en daar draagt de vernieuwde regenjaszie van HEMA zeker wel bij. Maar dan met reflecterende deeltjes die je kleintje zeker leuk zal vinden en net zo trots zal dragen als ik mijn regenjas vroeger. 
Of je nou voor rood, blauw of unisex geel kiest, de vernieuwde regenjaszie van HEMA mag gezien worden. Wat natuurlijk ook de bedoeling is, jezelf laten zien! Een stukje veiligheid in een 100% waterdichte regenjas, dat vrij is van ftalaten, bijzonder lichtgewicht is en gemakkelijk op te vouwen is zodat je kind het altijd in de schooltas mee kan dragen. Zo zijn spontane regenbuiten nooit een probleem, en staat het helemaal leuk als je het met de regenlaarsjes van HEMA combineert. 
De reflecterende regenjaszie van HEMA is wat ons betreft een dikke aanrader, maar mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn – check dan onze Facebookpagina. We gaan namelijk drie regenjaszies in kleur en maat naar keus verloten, het enige wat je hiervoor moet doen is ons vertellen waarom jou kindje de nieuwe regenjaszie van HEMA goed kan gebruiken. Fietst je kind bijvoorbeeld veel in het donker, vind je het idee van een makkelijk mee te nemen regenjas fijn, ben je blij met de kwaliteit van HEMAof vind je de regenjaszies gewoon erg leuk – reageer en je doet automatisch mee! De drie leukste, liefste, opvallendste of grappigste reacties worden op 30 september op onze Facebook pagina bekend gemaakt.

Deze blog is in samenwerking met HEMA geschreven. 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
bamboe kleding warm
Verder lezen

Bamboe brengt energierekening omlaag

Inhoudsopgave Hide LichaamswarmteDuurzaamheidMisschien vind je deze artikelen ook interessant: Onderkleding van bamboe is een effectief alternatief nu bij…
De trends op gebied van badmode
Verder lezen

Dé trends op gebied van badmode

Inhoudsopgave Hide Badkleding van LASCANAGehaakte bikini’sHigh cut en high waistPanter- of zebraprintMisschien vind je deze artikelen ook interessant:…