Het wordt al gefluisterd: “Oranje is het nieuwe rood”
En dat zullen we steeds meer gaan zien aankomend voorjaar: felgekleurde, oranje boven, statement lippen, met neutrale oog make-up. De nadruk wordt helemaal gelegd op de lippen: of ze nou mat, zacht, glanzend of neon zijn – oranje lippen zijn helemaal trendy.

Nu de fashionweeks van Milaan, Amsterdam, New York, Parijs en Londen langzaam voorbijgaan is één trend mij heel erg bijgebleven. Verschillende modehuizen lieten hun modellen de catwalk niet op zonder oranje lippen. Wat ze qua kleding ook droegen, belangrijke ontwerpers zoals John Galliano gaven de visagisten een duidelijk bevel: neutrale voorjaarsmake-up, maar dan wel met oranje lippen!
Er wordt niet gekeken naar haar, huid of oogkleur, oranje lippen zijn voor iedereen! Je moet het alléén wel durven dragen, maar ik vermoed dat wij hier in Nederland daar geen problemen mee zullen hebben. Oranje is tenslotte he-le-maal onze kleur!

 

Het valt dan ook op dat verschillende make-up merken naast de klassieke pasteltinten aan hun voorjaarscollecties ook veel oranje lipkleuren introduceren. Clinique heeft een verzorgende Chubby Stick dat erg verzorgens is, L’Oréal heeft een langhoudende oranje kleur, Sisley en Maybelline bieden glanzende oranje kleuren aan en Chanel en Tom Ford laten ons klassieke goed gepigenteerde oranje lipkleuren zien. Mac biedt zoals altijd een grote variatie aan pastel en oranje kleuren, dus wordt het kiezen ons niet makkelijk gemaakt.

 

 

Wat vinden jullie van deze trend? Helemaal trendy of doe je er niet aan mee?

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like