Daar is ‘ie weer, de nieuwe look van de week: Vandaag rock ik mijn oranje lippenstift en zwaar geshapte gezicht, gewoon, omdat ik daar zin in heb! Kijk maar mee naar wat foto’s van mijn make-up van de dag.

Laat ik het even niet over mijn huid hebben, het is weer zover: ik zit onder de puistjes. Dus deed ik flink wat foundation op, maar hield het daar niet bij. Ik speelde nog even wat met mijn bronzer en creëerde flink gevormde wangen en jukbeenderen. Daarna werkte ik mijn wenkbrauwen bij, gebruikte neutrale en grijze oogschaduw met een klein beetje zwart en deed eyeliner en neppe wimpers op. Tot slot gebruikte ik mijn zachtoranje lippenstift van Catrice, haalde mijn vingers door mijn haar voor een wilder en volumineus effect en ging helemaal fabolous de deur uit. Gewoon, om Elena van school te halen… tjah..
Op mijn ogen gebruikte ik een huidkleurige oogschaduw, in mijn crease grijs, en onder mijn oog zwart. Daarna gebruikte in nog een vloeibare eyeliner en knipte één valse wimper door midden en plakte deze alléén aan de buitenste helft van mijn wimpers. Zo had ik met wat mascara toch hele volle en aanwezige wimpers, maar zagen ze er niet te nep uit.

Mijn wangen gaf ik wat schaduw met een bronzer, op de foto’s lijkt het meer aanwezig dan in persoon, maar het was nog steeds wel zichtbaar. Hier paste mij oranje lippenstift heel goed bij en maakte de geheel vrolijk en herfstachtig tegelijk.

Wat heb ik gebruikt?

MAC Matchmaster foundation, MAC Studio Sculpt concealer, bruine wenkbrauwpotlood van de HEMA en bruine oogschaduw als poeder voor de wenkbrauwen. Neutrale, grijze en zwarte oogschaduw van de Urban Decay 2 palette, gel eyeliner van Catrice en valse wimpers die ik ergens op eBay vond. Mijn bronzer is van essence en de lippenstift is van Catrice.

 

 

Wat vinden jullie er van? 🙂

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like