Toen ik de Catrice lippenstiften in de winkel zag liggen pikte ik er al gauw twee uit om mee te nemen. Een hele diepe rode kleur, want yah, als ik lippenstift denk, denk ik rood…en roze. Volledig uit mijn comfort zone, omdat ik nooit roze draag, maar juist daarom behoefte had aan een nieuwe knallende lippenstift.

Catrice had deze lijn lippenstift al, maar heeft ze nu aangevuld met wat nieuwe kleuren, en heeft de formule aangepast, waardoor de lippenstiften van betere kwaliteit zouden zijn.

Voor 3.99 koop je in Kruidvat of Trekpleister deze chique uitziende lippenstiften, die in een zwarte verpakking in de schappen liggen. Persoonlijk vind ik de verpakking erg mooi, aangezien je in eerste oogopslag echt niet door hebt dat het om een budget lippenstift gaat. Het hoeft dus niet duur te zijn om er mooi uit te zien.

Verder zijn deze lippenstiften bijzonder goed gepigmenteerd, al na één laag; en zien ze er licht glanzend uit. Erg mooi en je hoeft er geen lipgloss overheen te smeren.

 

080. My Red Card
Dit is een intens rode kleur, die ik gisteren voor mijn Valentijnlippen heb gebruikt. Het is erg rood, maar trekt naar bordeaux, waardoor het een glamoreuze uitstraling heeft, lekker jaren 20 Hollywood, mysterieus en vrouwelijk. De lippenstift dekt goed, glijdt soepel over de lippen, voelt niet zwaar aan en zorgt meteen voor een opgemaakt gevoel en uitstraling. Bovendien heeft hij een  voorzichtige glans, waardoor je lippen er niet droog uitzien, en je geen extra lipgloss hoeft te gebruiken.

Slordige lippenstift!

 

 

140. Pinker-bell
Deze nam ik mee omdat ik simpelweg geen roze of lichtpaarse lippenstift had en met deze de hamer op kop tikte. Het is een extreem vrolijk kleur, precies waar ik behoefte aan had. Hij is roze, maar heeft bij flinke lichtinval een blauwe gloed, wat een beetje aan licht paars doet denken. Bijzonder, een lippenstift dat zowel roze als paars is. Ondanks het felle oogt deze lippenstift niet goedkoop en heeft naar mijn idee geen hoge Barbie-gehalte, als je snapt wat ik bedoel 🙂

Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe lippenstiftjes en ga ze ook zeker vaker gebruiken. Ze zijn beide heerlijk romig, bijna alsof je boter over je lippen smeert en ik heb niet het gevoel dat ze mijn lippen uitdrogen of op wat voor manier dan ook schaden. Verder vind ik ze zo fijn smeren en zo goed zitten, dat ik absoluut niet het gevoel hebt dat het om een goedkope lippenstift zou gaan.

 

Vooral nu het voorjaar er aan zit te komen en we wat zonneschijn kunnen verwachten zie ik mezelf een grote zonnebril opzetten en mijn lippen met wat kleur aanstippen, opgemaakt binnen 30 seconden!

 

Wat vinden jullie van de kleuren? Gebruiken jullie ook de lippenstiften van Catrice?

 

xoxo,

Andrea

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like