Na de bruine, matte lippen komt er alweer een jaren ’90 trend terug: de Ombre Lippen. Lichtjes overdrawn om de illusie van nog vollere lippen te creëren, en in kleurencombinaties variërend van roze naar paars, rood naar bordeaux en bruin, tot aan oranje, roze en rood combinaties die aan een mooie zonsondergang doen denken. L’Oréal speelt hier op in en introduceert de Limited Edition summer glam lijn bestaand uit onder andere een oogschaduw en lip palette. Hiermee wordt het wel heel makkelijk om een volle, kleurrijke ombre lip te creëren!
L’Oréal Paris COLOR RICHE LA PALETTE GLAM – Lips
6 uiterst verschillende, toch perfect op elkaar afgestemde kleuren waarmee verschillende ombre lippen makkelijk mee gecombineerd kunnen worden. Natuurlijk kunnen de kleuren individueel gebruikt worden, maar dat is saai, want met dit palletje wil je juist spelen en elke keer een nieuwe look combineren. Nude – Oranje – Roze – Fuschia – Rood – Bordeaux

Alle kleuren zijn mat, misschien zelfs een beetje droog te noemen, maar werken zelfs met het meegeleverde kwastje erg fijn en brengen mooi over op de lippen. Zelf loop ik er al een paar dagen verschillende looks mee te maken, maar nude aan de binnenkant, wat roze naar buiten toe, rood over de buitenste hoeken van de lippen en bordeaux in de mondhoeken is op dit moment mijn favoriete combinatie. Het palletje mag dan wel een zomerse variant zijn, ik zie ook zeker mogelijkheden om dit aankomende herfst en winter te blijven gebruiken. Mocht je zelf vollere lippen willen creëren, ombre lippen willen uitproberen en dit zelf ontdekken zonder een aparte pallet hiervoor te kopen? Ga vooral je gang, gebruik de kleuren die je al in huis hebt en kies voor lichte kleuren in het midden en donkere kleuren aan de buitenkant en in je mondhoeken. Probeer ook eens voor een natuurlijke variant te gaan door babyroze en lichtbruin te combineren of combineer rood met zwart voor een wat extremere look.

zonder flits en met flits

Wil je dit mooie palletje aanschaffen en de met vitamine E verrijkte lippenstiften zelf ontdekken, check dan webshops zoals Douglas of Bol.com want in de winkels zijn ze steeds uitverkocht!

*Inmiddels ook in Douglas uitverkocht! 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like