Er is een nieuwe trend in Hollywood, het “land” dat ons al veel te lang de beautytrends voorspelt. Want als ze het in Hollywood doen is het maar een kwestie van tijd tot het voor ons gewone stervelingen beschikbaar wordt. We hebben het over de nieuwe vliegensvlugge plastische ingrepen, waardoor het voor sterren mogelijk is geworden om te zeggen “nee hoor, ik ben echt niet onder het mes geweest” terwijl ze er overduidelijk heel ander uitzien. Hoe? Dankzij de niet invasieve behandelingen van dr. Ourian van het Epione kliniek in Beverly Hills.
Dokter Ourian werkt met verschillende soorten fillers, die afhankelijk van de type en prijs maanden of jaren effectief zijn. Het bijzondere is dat hij met wat prikjes hier en daar je gehele gezicht kan veranderen, en je binnen tien minuten nieuwe lippen, kin, neus of oogopslag krijgen.

Hij is dé man achter Kylie Jenner’s lippen, en wanneer je op de site van zijn kliniek kijkt kun je zien hoe vaak de praktijk in Keeping up with the Kardashians te zien is geweest. Verder rekent deze meneer ook Lady Gaga en Sofia Vergara tot zijn vaste klanten, en wordt hij als de enige echte Dr.Hollywood gezien. Hij heeft zelfs een Instagram account dat ruim 450.000 volgers heeft, en hij plaatst er regelmatig foto’s van zijn ingrepen, waarbij hij heel trots aangeeft dat dit geen chirurgische ingrepen zijn.

Een voorbeeld: de 27-jarige Joanna Della-Rarione die haar wipneus niet mooi vond en bij dokter Ourian hyaluronzuur liet injecteren. Door de fillers te injecteren en haar neus recht te maken zegt de dokter haar neus ook optisch kleiner te hebben gemaakt, terwijl ze binnen 10 minuten klaar was en geen hersteltijd nodig heeft.

Dus, de volgende keer dat een celeberty in een interview claimt niet onder het mes te zijn geweest, waarschijnlijk liegt ze niet. Maar naalden, dat is een ander verhaal!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like