Het is herfst en we bereiden ons langzaam maar zeker voor op aankomende feestdagen. Waar het de afgelopen jaren steeds om nude lippen met opvallende ooglooks, of rode lippen met een flinke eyeliner ging zien we dit jaar iets compleet nieuws verschijnen. En nee, het zijn geen matte lippen – juist niet. De holographic lippen zijn namelijk helemaal hot. Merken zoals Sigma en Inglot verkopen verschillende prismatische kleuren die zowel zelf als over een lippenstift gedragen kunnen worden en op Instagram zien we de meest prachtige combinaties voorbij komen.
Inglot.com
Sigma.com

Inglot.nl

Nou staat najaar helemaal in teken van opvallende feestlooks, maar dit is jaar is niet alleen glitter en grudge terug van weggeweest, ook holographic lippen zijn mega trendy, en kunnen ook nog eens op veel verschillende manieren gecombineerd worden.

instagram.com/sigmabeauty

Kijk maar eens hoe bijzonder dit er uitziet:

“Omg these #SigmaBeauty #LipSwitch glosses are my new fav! So happy my video picks up the colour shifting, holographic, chameleon goodness!” @chloemorello Hurry, only a few quantities left! Shop now at the #linkinbio. // #SigmaBeauty

Een video die is geplaatst door SigmaBeauty.com (@sigmabeauty) op 19 Nov 2016 om 10:35 PST

Dat holographic lippen in opkomst zijn was te verwachten. Na prismatische oogschaduw, een zomer vol highlighters en een ware hype aan holografische nagels waren lippen de logische, volgende stap.
Wat vinden jullie er van? Zou je het zelf dragen of vind je het meer voor de jongere generaties?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like