Al gebruik ik jarenlang eyeliners op een regelmatige basis kies ik toch meestal voor een klassieke eyeliner in vloeibaren vorm, met een dunne kwastje, waar ik inmiddels makkelijk een fijne lijn langs mijn wimperlijn mee teken. Gedurende de jaren veranderde ik regematig van merk en type eyeliner en vond eyelinerpennen met vilten punten een goed idee, maar nooit een goede uitvoering omdat ze simpelweg niet zo goed werkten. Budget topper essence bracht deze Jumbo Eyeliner Pen uit en ik besloot het na positieve reacties van anderen ook maar eens uit te proberen.

De I ❤ PUNK jumbo pen is een wat dikkere eyeliner stift en heeft ook een dikkere vilten punt. Deze zorgt er voor dat je makkelijk een lijn langs je wimpers tekent, en als je hem wat platter legt tekent hij een dikke, diepzwarte lijn, terwijl het recht houden er voor zorgt dat je een hele dunne en precieze lijn kunt maken. Hij ligt lekker in de hand en werkt erg fijn, wat ik voor minder dan drie euro niet had verwacht.
De vilten punt tekent dus net zo makkelijk dunne als dikke lijnen, is intens zwart, maar geeft ook niet af: hij is longlasting, smudgeproof en er staat op de verpakking ook waterproof is – nou kan hij wel wat zweet of lichte regen hebben, maar na veel water gaat hij toch echt uitlopen. Bovendien bevat hij geen parabenen en is oogheelkundig getest (niet op dieren)
Ik teken makkelijk verschillende vormen eyeliner, van dun tot dik, met een kleine of grote wing, gebruik de pen nu al een paar maanden en hij is nog niet op! Waar mijn ervaring met vilten eyeliners vroeger was dat ze heel snel niets meer deden, of nutteloos waren over oogschaduw merk ik dat het bij de I ❤ PUNK elke keer weer goed blijft gaan. Soms moet ik wel twee keer een lijntje tekenen voordat ik dat diepzwarte heb bereikt, maar dan heb ik ook echt een hele intense ooglook. Superfijn!
Hij werkt prima en kan zelfs over oogschaduw aangebracht worden, waardoor het op dit moment mijn meest gebruikte eyeliner is. Waar ik bij het krullen van mijn wimpers met al aangebrachte vloeibare eyeliner heel erg moet uitkijken, omdat de eyeliner kan afbrokkelen, gaat het met de I ❤ PUNK jumbo pen van essence een stuk beter, en blijft deze op zijn plek zitten. Ook gedurende de rest van de dag kan deze eyeliner prima tegen een stootje of wat wrijving en loopt hij niet uit. Echt helemaal niet! Aanradertje!

Gebruiken jullie vilten eyeliners, of neem je liever een oude vertrouwde vloeibare product?

 

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like