2.39. Dat is hoeveel ik betaalde voor een langhoudige lippenstift van essence. Omdat dit natuurlijk bijzonder budgetvriendelijk is, kocht ik twee nieuwe essence longlasting lippenstiften en nam ze mee naar huis om ze uit te proberen. Want hoe goed is een lippenstift van 2.39 nou, en hoe lang blijft hij nou werkelijk zitten? Ik testte twee lieve kleuren uit.
De verpakking van de lippenstiften is chique, en oogt absoluut niet goedkoop. Zwarte, matte cilinders, met een strookje in het midden om de kleur weer te geven, iets wat ik bij een MAC bijvoorbeeld mis.

De twee kleuren die ik heb gekocht zijn 11 – Nude Love, en 13 – Love Me.
Dit zijn slechts twee van de maar liefst 16 beschikbare kleuren, en behoren allebei tot de nude kleuren omdat ze nogal licht en zacht van kleur zijn.
Wel zijn ze behoorlijk goed gepigmenteerd, en geven erg veel kleur af, dat in het begin wat glanzend is, maar al gauw opdroogt en mat resultaat op de lippen heeft.
Deze lippenstiften brengen wel erg zacht aan, en smeren goed uit, ze geven zelfs een beetje labello gevoel op mijn lippen, want ze zijn boterzacht, en drogen mijn lippen absoluut niet uit.

 

De Nude Love is een erg lichtbruine kleur, die er op mijn huid net te koel uitziet, terwijl de Love me met zijn zachtroze uiterlijk stukken beter bij de roze ondertoon van mijn huid past. Ik vind het wel erg jammer dat de bruine nude kleuren niet bij mij passen, want ik vind ze werkelijk prachtig staan bij hevige smokey eyes. Wellicht moet je een beetje Midden-Oosters uiterlijk hebben, met een huidskleur die dit goed kan hebben, denk maar bijvoorbeeld aan Kim Kardashian. Zelf lijk ik meer Zweeds bloed te hebben met mijn erg lichte huid en roze wangen, waardoor roze kleuren veel beter bij mij passen. Love Me is daarom ook een fijne alledaagse lippenstift voor mij, omdat mijn lippen er erg mooi en verzorgd uitzien, zonder al te opgemaakt te zijn, wat vooral overdag praktisch is.
Tijdens het dragen van de lippenstift moet ik wel zeggen dat hij veel afgeeft en na een kopje thee wel echt bijgewerkt moet worden. Na een maaltijd is hij zelfs helemaal verdwenen, dus erg langhoudend zijn deze lippenstiften niet. Helemaal niet zelfs.
Kijk, geheel toevallig matching producten van essence gekocht! 🙂

 

Maar, dat maakt ze in mijn ogen niet slecht: lekker goedkoop, goede pigmentatie, goede verzorging van de lippen en mooi resultaat op de lippen. Plus de verpakking is mooi, van goede kwaliteit en handig formaat.

 

Ben je op zoek naar een mooi kleurtje voor weinig geld, neem dan zeker even een kijkje bij de nieuwe en oude kleuren van deze lippenstift, maar wanneer je op zoek bent naar een echt langhoudende kleur op de lippen kun je deze cuties beter laten staan.

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like