Beautyblenders zijn al jaren mateloos populair in beautyland. Er is geen beautyguru, tutorial, of blog die je er niet meer over deze eivormige spons heeft verteld, en dat is natuurlijk niet voor niets. Een beautyblender is namelijk bijna magisch. Het zorgt voor perfecte foundation, geweldige contouren, en bijna gephotoshopte resultaten. Maar, de makers van Beautyblender komen in maart met iets nieuws op de markt dat het aanbrengen van eyeliner een eitje belooft te maken. Pun intended. 

Net zo roze, maar dan stukken kleiner, van rubber en met de vorm van een plectrum. Zou de designer gitaar spelen? We hebben het over de Liner Designer die je de perfecte wing helpt te creëren, maar ook als een kleine schild gebruikt kan worden om geen mascara op je oogleden uit te smeren. Ben je helemaal nieuw in de wereld van make-up dan kun je de Liner Designer zelfs gebruiken om je lipliner en lippenstift perfect aan te brengen. Whuut?

LINER DESIGNER BY BEAUTYBLENDER

Het idee is om de Liner Designer met je handen wat op te warmen, en op je gezicht te drukken zodat je de perfecte lijn(en) moeiteloos en natuurlijk kunt tekenen. De drie kanten kunnen elk voor een andere type lijn gebruikt worden en na gebruik kun je hem gewoon afspoelen, wat ook handig is aangezien je met eyeliner, potloden, mascara en lippenstift aan de slag kunt. Het is nog even afwachten wanneer we de Linder Designer is Nederland kunnen verwachten, maar bij de Amerikaanse Sephora ligt hij over een week in de winkels!

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like