Er is geen mascara dat mijn rechte wimpers dusdanig krult tot een punt waar ik tevreden over ben. Gewoon niet. Het is mij dan ook niet logisch om mascara’s te reviewen, aangezien ze vrijwel nooit goed zijn, totdat ik een krultang erbij pak. En waar ik jarenlang trouw mijn HEMA krultang bleef gebruiken stapte ik onlangs over op die van de H&M, waar ik niet heel erg enthousiast over was. En terwijl ik al zoekend naar een nieuwe wimper krultang deze uitprobeerde was ik meteen verkocht! Wauw!

Deze krultang voor de wimpers is veer groter dan alle anderen die ik ooit heb vastgepakt en voelt bijzonder stevig aan. De gaten voor de vingers zijn ook minimaal twee keer zo groot als die van mijn huidige H&M krultangetje, dus passen mijn dikke worsten vingertjes er met gemak in. Dit is vast gedaan omdat het een professionele krultang is, en visagisten er sneller mee aan de slag zouden kunnen gaan, maar ook voor thuisgebruik ben ik er erg blij mee, het werkt gewoon stukken makkelijker.

 

 

De kleur is ook gaaf, zwart met rode detail – het rubberen inlegje, waar je nog 3 extra van ontvangt. Met deze krultang ben ik dus jaren zoet.

Bovendien is de opening van de bovenst deel, waar je je wimpers op plaatst veel groter dan die van een gemiddelde krultang, waardoor je ongeacht van de vorm of grootte van je oog deze perfect tegen je oog kunt plaatsen om je wimpers te krullen. Sinds ik de wimper krultang van Emite gebruik is er nooit pijnlijk aan mijn wimpers getrokken, of een stukje huid geknepen

 

 

Ook is de rubberen inleg veel breder en dikker dan ik gewend was, waardoor ik in eerste instantie niet dacht dat deze zou werken maar al gauw bewees de krultang het tegendeel. Mijn wimpers passen er perfect op, zelfs dichter tegen het begin van mijn oog, waardoor de krul nog groter wordt en mijn wimpers nog langer lijken, in plaats van alléén gekruld.

 

Het resultaat spreekt dan ook voor zich: lange, gekrulde, volle en gesepareerde wimpers, waar ik heel erg blij mee ben! Na een laagje mascara blijven ze de hele dag mooi op hun plek staan, ik heb er geen omkijk meer naar. Op de foto hieronder heb ik echter geen mascara op, ik wilde je laten zien hoe mijn wimpers gekruld er uitzien.

Wat ook erg fijn aan de grote rubberen inzet is de manier waarom het mijn wimpers krult. Het vouwt ze namelijk omhoog, waardoor je ook van de zijkant een duidelijke krul ziet, en in tegenstelling tot mijn vorige krultang niet een hoek van 90 graden, maar natuurlijk uitziende wimpers.

Oh, en mocht je misschien benieuwd zijn naar waarom ik mijn wimpers krul? Mijn eigen wimpers zijn heel erg recht en krullen zelfs naar beneden…een beetje net als bij een giraf 😀

Een goede wimper krultang is dan ook essentieel in mijn dagelijkse routine, en deze van Emite hoort daar nu zeker bij, omdat hij geweldig resultaat geeft. Hij kost wel wat, namelijk 27 euro, maar gaat dan ook jaren mee, dus is zijn geld meer dan waard. Aanradertje!

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like