Sinds ik ruim 7 jaar geleden mijn mooie boxspring kocht heb ik van mijn vriend moeten aanhoren dat hij er niet lekker op slaapt. Hij vond de matrassen altijd te zacht, dat hij er te ver in doorzakte en dat hij last van zijn rug had. Waar het uiteindelijk op neerkwam is dat de matrassen inderdaad te zacht waren en dat hij er te zwaar voor was. Zelf had ik er in eerste instantie niet zo’n last van, totdat ik zwanger werd en zelf ook zwaarder werd. Ik snapte opeens wat hij bedoelde, en sliep zelf ook steeds slechter op onze op het oog mooie boxspring. Toen ik zwanger van Valentina was gebeurde het weer en sliep ik tijdens die zwangerschap geen één nacht door, had ik last mijn rug en bekken en oververmoeide hoofd waar ik mee rondliep. Nu kreeg ik de mogelijkheid om de Simba Hybrid®-matrassen uit te proberen, en zei ik daar volmondig JA op, want ik kan geen derde slapeloze zwangerschap en overbodige lichamelijke klachten meer aan, zeker nu ik twee andere kinderen heb waar ik overdag uitgerust voor moet zijn.Dus bestelde ik twee 90×200 Simba matrassen die de volgende dag binnen moesten komen. Dat verzenden binnen 24 uur is ideaal, maar helaas maakte de pakketservice er een zooitje van en raakten ze één van de matrassen kwijt, waardoor slechts één matras aankwam. Simba ging er meteen achteraan, zorgde dat mijn matras, dat ergens in een distributiecentrum verloren was, weer terecht kwam en we konden het gaan uitproberen! Ik was er zo aan toe met mijn inmiddels dikke buik… De matrassen worden opgerold in een doos geleverd, waardoor ze makkelijker te versturen zijn. Bij het uitpakken rolde ik ze uit, knipte de vacuümverpakking open en trok de plastic er af. Het matras zoog luid lucht in zich en vroeg me af hoe ze dit zo hebben weten te verpakken. Ik liet de matrassen drie uur staan, wat precies genoeg tijd was om het beddengoed weer eens in de wasmachine en droger te gooien, daarna maakte ik het bed op en merkte dat de Simba matrassen een stuk dikker waren dan mijn oude matrassen. Top, ik houd zo van dat luxe Scandinavische slaapgevoel, en dat gaat bij mij altijd samen met hoge bedden waar je makkelijk op en af stapt.

Net uitgepakte Simba matras en mijn oude matras.

Toen ik er op ging liggen was ik verbaasd dat de Simba matrassen zo stevig zijn. Nu pas viel het op hoe verschrikkelijk weinig ondersteuning mijn oude matras bood, en ik voelde me, ondanks dat ik zo lekker lag, schuldig tegenover mijn vriend die hier al 7 jaar mee zit. Inmiddels is hij zeer tevreden over zijn nieuwe matras, en ik ook!

WAAROM DE SIMBA MATRAS

Waarom de Simba matrassen mij aanspraken had met een reclame die ik voorbij zag komen te maken. Ik besloot op onderzoek uit te gaan, van alles te Googelen, en leerde dat het een hypermoderne matras is dat vijf lagen heeft waaronder een zachte Simbatex-laag, een laag visco-elastisch traagschuim, 2.500 conische pocketveren en een laag van hoogwaardig HR- koudschuim – waardoor het zich perfect naar de lichaam vormt, maar wel goed blijft ondersteunen. Ook ademt het matras uitstekend waardoor je tijdens het slapen goede ventilatie hebt en koel en droog blijft, maar kun je indien nodig ook de hoes losritsen en in de was gooien. Maar naast het hygiënische is het natuurlijk erg belangrijk dat de matras goed ligt en van goede kwaliteit is. Dat is wat ik heel erg belangrijk vind en waar ik voor ging, dus had ik het idee dat het met Simba, die al 30 jaar matrassen produceert wel goed zit. En mochten de matrassen ons niet zijn bevallen – dan worden ze gratis opgehaald en gaan ze naar een goed doel, krijgen wij ons aankoop bedrag terug en zijn we even goede vrienden.Simba zelf adviseert om toch gebruik te maken van de 30 dagen proefslapen voordat je beslissingen neemt, omdat je vaak aan een matras moet wennen. Dit was bij mij ergens ook wel het geval omdat de stevige matras slapen op mijn buik op dit moment onmogelijk maakt – mijn buik is gewoon te groot! 🙂 Gelukkig gaat het slapen op mijn linkerzij, wat alle zwangere vrouwen wordt aangeraden wel hartstikke goed en word ik uitgerust wakker, dus ben ik zeer tevreden over mijn heerlijke bed en luxe slaapcomfort van de Simba matras. Oh, en Marinko is ook helemaal tevreden, zegt minder last van zijn rug te hebben, en blijft er in het weekend zelfs langer in liggen dan voorheen.Tot slot is het feit dat we een bed van 1.80 bij 2.00 hebben ideaal met zo’n zwangere buik, kinderen die in bed kruipen, huisdieren die er stiekem op springen, en straks nog een baby die ik comfortabel borstvoeding kan geven. Kortom, jullie weten inmiddels wel dat ik enkel producten waar ik tevreden over bespreek, dus mocht je op zoek naar een nieuwe matras zijn – check dan even de site van Simba, wat ons betreft een stevige aanrader.

In samenwerking met Simbamatras.nl 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like