Het is gedaan met de zomer. En zelfs de indian summer loopt ten einde. We gaan weer naar hoe we het gros van het jaar gewend zijn in Nederland; 50 tinten grijs, een drup of een emmer regen over je heen, zomerjasjes die plaatsmaken voor een dikkere variant. De nachten worden langer, de dagen korter. Heerlijk vind ik dat. Een kaarsje aan, een goed boek (mits de twins slapen), een mooie sjaal om mij heen en lekkere breisels in plaats van die dunne stofjes. Prachtige lanen met bomen die niet meer groen, maar oranje-rood kleuren. Daar kan je toch alleen maar van genieten? Nou ja, na die plens water over je heen is dat gevoel wellicht weer een beetje bekoeld -letterlijk-, maar ook de herfst heeft zo zijn voordelen. Het veranderen van de zomer- naar wintergarderobe, par exemple.

Ieder half jaar kijk ik er weer naar uit; de kasten omgooien. Dat wil zeggen; ik houd een grote schoonmaak. De zomergarderobe wordt uitgeplozen, de kleding wordt gesorteerd op houden, misschien weggooien en zeker weggooien. Met als resultaat dat alleen ‘zeker weggooien’ daadwerkelijk verdwijnt, en ‘misschien weggooien’ het redt tot volgend seizoen. Of het seizoen erop. Of.. nou ja, je kent het misschien wel..

In september is het tijd om eens op zoek te gaan naar nieuwe najaarsitems. Zo ook voor de twins. De zomerspullen kunnen weg, want grote kans dat ze die volgend jaar niet meer passen. En, nieuw mag er in. En nog meer nieuw. Wat is er toch veel moois te vinden voor die kleintjes! Zoveel beter dan pak hem beet 28 jaar geleden, toen ik in grote witte kragen, lakschoentjes (ergens toch wel cute) en combinatiekleuren als roze-rood of paars-geel werd gestoken. En dan het liefst gemixt. Oef.

Nee, wat dat betreft hebben de kledingontwerpers voor onze mini’s het nu zoveel beter begrepen; er is zoveel moois! Ik heb een selectie gemaakt van typische najaarsitems die het absoluut waard zijn om deze met je te delen. Trendy regenlaarsjes, toffe breisels, mooie regenlaarzen en hippe paraplu’s. Mini’s kunnen er dit najaar weer helemaal fabulous bijlopen.

Hoe? Ik heb combinatietips voor je – Hieronder zie je drie outfits; in monochrome stijl, in typische najaarskleuren en één in girly stijl.

 

fall outfit 1 door ohmymacushla op Polyvore

 

fall outfit 2 by ohmymacushla featuring a beige coat

 

fall outfit 3 by ohmymacushla featuring a fall outfit

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like