Nu ik zwanger ben eet ik niet alléén anders, ook mijn cosmetica rituelen zijn een stuk “milder.” Woensdag vertelde ik over mijn groeiende buik, inmiddels voel ik de baby volop bewegen en doe ik mijn best om er zo goed mogelijk voor te zorgen. Wat ik precies doe vertel ik je in een gezellige kletsfilmpje hieronder. Pak er dus even een kopje thee bij en kijk mee:

Een voorbeeld van wat ik op een dag eet:
Op een doordeweekse dag begin ik met een droge cracker, wat fruit, en de vier ingrediënten brood van Albert Heijn. Beleg is elke keer weer lastig, en soms kies ik voor kipfilet, al is dit ook niet ideaal. Ik drink veel water, en zet veel cafeïnevrije kruidenthee. Voor lunch maak ik graag iets warms, of het nou om simpele eitjes of zelfgemaakte gezonde pannenkoeken, hartige muffins, gevulde broodjes, of soep van gisteren gaat, het is geweldig om samen met Elena te eten als ze uit school komt.
Avondeten is elke keer anders, maar ik probeer altijd veel groente er in te verwerken, en dit lukt wel aardig, al zeg ik het zelf. Elena en papa eten veel vlees, zelf laat het liever staan. Ik snoep voornamelijk nootjes en (gedroogd) fruit, soms in yoghurt, soms gewoon uit een kommetje. Vaak maken we ook zelf popcorn, met name als we een filmpje gaan kijken, maar ik kan het met gemak laten staan. We proberen geen ongezonde dingen in huis te halen, maar ik gun Elena snoep, koekjes en Nutella, al heb ik zelf voor het eerst in mijn leven geen behoefte om een mes af te likken nadat ik een broodje choccoladepasta voor haar heb gesmeerd. Ik ben volledig afgekickt van suiker en dat is geweldig!
Soms drink ik een kopje koffie, niet meer dan één, en soms merk ik dat mijn bloedsuikerwaarde ontzettend laag is, doordat ik hoofdpijn en druk in mijn hoofd voel, wat ik met een banaan probeer te verhelpen. Lukt dit niet eet ik wel iets zoets, of drink ik een glas water met wat suiker erin, voor de quick fix. Ook kan ik heel trots vertellen dat we al twee weken geen prik hebben gekocht, en dat ik hier erg blij mee ben!

 

 

Om mijn gezicht te wassen gebruik ik nog steeds de natuurlijke producten van RIO ROSA MOSQUETA (klik hier voor review en foto’s)

Mijn huidige shampoo en conditioner zijn van Dr. Organic en SayYesTo, dit wil natuurlijk wel vaker wisselen, maar de olijfshampoo is erg fijn, in tegenstelling tot mijn verwachtingen.

Qua douchen wissel ik wat Alverde douchegels af, en de bodylotions zijn ook van dit fijne Duitse budgetvriendelijke, natuurlijke cosmetica lijn. 

 Ik gebruik geen deo, wel lichaamspoeder van Burt’s Bees, en ook mijn geliefde droogshampoo is naar de achterkant van mijn badkamerkastje geschoven en gebruik ik mijn zelfgemaakte, natuurlijke droogshampoo, dat ook nog eens erg lekker ruikt!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like