Vandaag een nieuwe “Face of the day.”
Het gaat om een simpele look, waarbij de rode lippen mijn gezicht van kleur voorzien en voor de rest een beetje eyeiner en mascara de look afmaken. Laat dit nou net de make-up van Miley Cyrus in haar Wrecking Ball videoclip zijn, waarbij het uitlopen van de make-up er zelfs bij hoort!

 

Zoals ik aangaf: het is een makkelijke look. Je eyeliner breng je dunnetjes aan langs je wimperlijn, tegen de buitenkant van je ook mag het wat dikker, maar je hebt geen gedoe met winged eyeliner, dus helemaal handig als je hier niet zo’n held mee bent. Daarna breng je lekker veel mascara aan op je bovenste maar ook onderste wimpers, en doe je rode lippenstift op. Lekker makkelijk.

Wat heb ik gedaan?

 

 

Eerst bracht ik wat BB cream op, en werkte mijn wenkbrauwen bij. Nou heeft Miley wat dikkere wenkbrauwen dan ik, dus heb ik die van mij ook flink aangedikt, ook om het voor mezelf uit te proberen. Ik vind het eigelijk niet eens zo slecht!

Misschien dat ik dit vaker ga doen. Daarna poederde ik mijn gezicht af met en maakte het zo licht mogelijk, aangezien ook Miley een hele lichte teint heeft. Daarna fixeerde ik ook mijn wenkbrauwen met een bruine poeder en deed op mijn oogleden wat lichte oogschaduw. Dit hoefde niet precies, dus bracht ik het gewoon met mijn vinger aan en smeerde het een beetje uit. Daar deed ik een laagje eyeliner overheen en maakte het met mascara af. Ik heb niet zo heel erg mijn best gedaan om mijn wimpers precies te krijgen en ook mijn eyeliner brokkelde hier en daar wat af, maar zo had Miley het ook! Arme meid, ze heeft dat hele clip zitten huilen 🙁

 

 

Tot slot deed ik een langhoudende rode lippenstift op mijn lippen, ook in de clip kun je goed zien dat haar lippen aan de droge kant zijn vanwege een soortgelijke lippenstift.

Wat heb ik gebruikt?

 


BB cream – L’Oréal
Fixerende poeder – essence
Wenkbrauwkit – Sleek
Mascara – Benefit
Eyeliner – Catrice
Lippenstift – L’Oréal
Oogschaduw is een nagenoeg witte kleur van de blush quatro dat in de vorige Glossybox zat!

*klik op producten voor reviews*

 

Zo, dat is mijn ode aan Miley. Het liedje vind ik mooi, het gedeelte van de clip waarin ze alleen voor de camera zingt (en huilt) vind ik puur en eerlijk. Het achterlijke geschommel en in viezigheid rollen in je nakie is natuurlijk niks 😉

 

 

Wat vinden jullie van Miley’s Wrecking Ball gebeuren?

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like